Με μαύρα περιβραχιόνια η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΣ για το Κύπελλο

 

Το παιχνίδι θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θωμά Μπουχλαριώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 13 ετών το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνισθεί η ΑΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αγώνας αυτός θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου Θωμά Μπουχλαριώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 13 ετών πριν από ενάμιση μήνα από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο.

Το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια η αδελφή του Μαριτίνα Μπουχλαριώτη και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ και να επισκεφθούν τον τάφο του στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΑΕΛ.

O αδελφός της πέθανε φορώντας τη στολή της ΑΕΛ και προηγουμένως σε όλη του τη ζωή παρακολουθούσε με την αδελφή του και τους γονείς του όλους τους αγώνες της ΑΕΛ, από ηλικίας 4 ετών, έχοντας οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας.

H οικογένεια του αείμνηστου Θωμά θα είναι επίσημα προσκεκλημένη στον αγώνα και με την πρώτη ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η Διοίκηση της ΑΕΛ θα επισκεφτούμε τον τάφο του και θα τιμήσουμε τη μνήμη του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις