«Τέλος τα πανηγύρια, η προσοχή μας στην ΑΕΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε για το ματς της Τούμπας και τη νοοτροπία που έχει ως «οργανισμός».

Για το παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου «γύρισε» το 4-1 σε 4-4 μίλησε ο Ακης Πέτρου στο Metropolis.

«Παίζαμε απέναντι σε έναν μεγάλο οργανισμό, με βαριά φανέλα και κόσμο και παρότι χάναμε με 4-1 στο πρώτο μέρος, δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία όπως κύλησε η αναμέτρηση. Βλέποντας την εικόνα του πρώτου μέρους, είπαμε στα αποδυτήρια ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Μέχρι το 23′ πατούσαμε καλύτερα, ήμασταν μπροστά στο σκορ, ενώ θα μπορούσαμε να προηγούμαστε και με 2-0. Ολα άλλαξαν σε ένα οκτάλεπτο και ο ΠΑΟΚ μας έβαλε τέσσερα γκολ. Βέβαια, όταν παίζεις κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο μπορεί να πάρει ακόμη μεγαλύτερη έκταση το σκορ», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Και συνέχισε. «Ο Βόλος από το δημιούργημά του έχει μάθει να μην παίζει παιχνίδια σκοπιμότητας. Η ταυτότητα της ομάδας είναι να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή είναι η χαρά μας. Εγώ έχω να πω ότι μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να παραμείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Τα πανηγύρια τελείωσαν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, ένας ακόμα δυνατός αντίπαλος για εμάς».

Κλείνοντας ανέφερε πως «στα δυο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεχτήκαμε πολλά γκολ και ειδικά σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό μας προβληματίζει. Αλλά επαναλαμβάνω ότι εμείς παίζουμε ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Από την αριστερή μας πλευρά που ήταν ο Μπίσεσβαρ είχαμε πολλά ρήγματα στο πρώτο μέρος και γι΄ αυτό από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και με την είσοδο του Πουρίτα αλλάξαμε το σύστημά μας σε 3-5-2».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις