Παίκτες του ΑΟ Άνω Λεχωνίων Νικηφορίδης και Παπαδόπουλος

Παίκτες του ΑΟ Άνω Λεχωνίων είναι ο 20χρονος μπακ Λευτέρης Νικηφορίδης που αποκτήθηκε από την Καβάλα 2004 με τη μορφή δανεισμού και ο σέντερ φορ  Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, που προέρχεται από την ΑΕ Ποντίων.

Οι ανακοινώσεις:

«Το ΔΣ του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικηφορίδη Λευτέρη με την μορφή δανεισμού από την ομάδα ” Καβάλα 2004″.

Ο Λευτέρης , φοιτητής στη πόλη μας, έκανε τα πρώτα αγωνιστικά του βήματα στον ΑΟ Καβάλας , πέρασε από την ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ και έρχεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας από την ιστορική ομάδα Καβάλα 2004 .

Ο Λευτέρης έρχεται για να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα της ομάδας μας, αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ όσο και ως εξτρέμ.

Τόσο το ΔΣ όσο και ο Πρόεδρος της ομάδας Κονδράκης Κων/νος δηλώνουμε ιδιαίτερη χαρούμενοι για την ολοκλήρωση του δανεισμού του 20χρονου ποδοσφαιριστή και ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της “Καβάλας 2004” για τον άμεσο δανεισμό του παίκτη.

Λευτέρη καλωσήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.»

«Το ΔΣ του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Παπαδόπουλου.

Ο Χαράλαμπος, φοιτητής στη πόλη μας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην αθλητική ακαδημία 2006 (ακαδημία ΠΑΟΚ), συνέχισε στην ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ από την οποία και έρχεται στην ομάδα μας. Ο Χαράλαμπος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στο ντεμπουτο του μας ενθουσίασε, αφού πέρασε ως αλλαγή στο 77′ και στο 79′ σκόραρε.

Χαράλαμπε καλωσήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ , σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, υγειά και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδας μας.»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις