Στο κλιμάκιο της εθνικής παίδων υδατοσφαιριστές της Νίκης Βόλου

Η καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής στις πρώτες φάσεις των πρωταθλημάτων που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής.

Η μεγαλύτερη όμως επιβράβευση των αθλητών που προσπαθούν καθημερινά και θυσιάζουν πολλές ώρες από την καθημερινότητα τους και μοχθούν πραγματικά για να καθιερώσουν την Νίκη Βόλου ως μια σταθερή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης, είναι η συμμετοχή τους στο κλιμάκιο της εθνικής παίδων το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποδομών Νίκος Βενετόπουλος θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας και επιλογής για γεννηθέντες το 2000 και νεότερους στην υδατοσφαίριση στον Βόλο και κάλεσε για το σκοπό αυτό 33 συνολικά νεαρούς πολίστες να βρίσκονται το βράδυ στις 20.30 της ερχόμενης Παρασκευής 5/2 στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος».

Η Νίκη Βόλου έχει την χαρά και την τιμή να εκπροσωπείται από επτά αθλητές της. Πρόκειται για τους: Κανάκη Γιάννη, Καραγκούνη Νίκο, Γλούμη Δημήτρη, Γκατζούνα Μανώλη, Γκανάτσιο Δημήτρη, Βάτσο Μάριο, Μόσιο Γιάννη.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να συγχαρεί τους παραπάνω αθλητές, καθώς επίσης και τον προπονητή τους Μπλάνα Δημήτρη και τους ευχηθεί να έχουν στο μέλλον ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η διάκριση αυτή ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών των ανθρώπων της Νίκης Βόλου, οι όποιοι με αίσθημα ευθύνης υπόσχονται να συνεχίσουν την σκληρή δουλεία και να φέρουν περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.