Σουγγάρης: «Ο οργανισμός της Νίκης θα μεγαλώσει»

????????????????????????????????????

Ο Άκης Σουγγάρης, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και γνωστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου μίλησε στα ΜΜΕ για τη δωρεά ενός απινιδωτή στις ακαδημίες της ΠΑΕ.

«Με πλησίασε ο υπεύθυνος χορηγιών της ΠΑΕ Νίκη, Γιώργος Αποστολακόπουλος και μου ζήτησε αν μπορούσα να κάνω κάτι για την ομάδα. Μου πρότεινε να κάνω μια χορηγία που θα αφορά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, πράγμα που φυσικά αποδέχθηκα, γιατί έχω πάρει μέρος κι εγώ στον τομέα της υποδομής και γενικότερα στον οργανισμό «Νίκη Βόλου».

Θεωρώ πολύ απαραίτητο τον απινιδωτή και πρέπει να τον έχουν όλες οι ακαδημίες. Επειδή βλέπω ότι οι βάσεις μπαίνουν σιγά-σιγά, πρέπει να αρχίσουμε με όλα όσα πρέπει να έχουν οι ακαδημίες. Το «Π. Μαγουλάς» είναι η «καρδιά» της Νίκης και πιστεύω ότι με τα έργα που γίνονται, ο οργανισμός θα μεγαλώσει. Είναι μια χορηγία που θα θέλαμε να είναι «αχρείαστη», αλλά θα κάνει τους γονείς να φέρουν τα παιδιά στη Νίκη με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Εγώ πάντα θα είμαι κοντά στη Νίκη για οτιδήποτε χρειαστεί να βοηθήσω. Προέχει η υγεία όλων, το θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα και γι’ αυτό το έκανα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο ΔΣ της ΕΠΣΘ και είμαι υπεύθυνος για το πρωτάθλημα των ακαδημιών, ώστε να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες του νομού και κατ’ επέκταση τη Νίκη, όπου υπάρχουν ομάδα Κ19 και γενικά πολλά τμήματα που λειτουργούν κάτω από πολύ καλές συνθήκες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις