Βενέτης: “Απαραίτητος ο απινιδωτής – Ευχαριστούμε τον Άκη Σουγγάρη”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκπροσώπησε το Δ.Σ. στην παραλαβή του απινιδωτή που δώρισε στις ακαδημίες της ομάδας, ο Άκης Σουγγάρης.

Ο Βασίλης Βενέτης αναφέρθηκε στη γενικότερη προσφορά του κ. Σουγγάρη στην ομάδα και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Κάνουμε αυτή τη μικρή εκδήλωση για την παράδοση – παραλαβή ενός απινιδωτή. Είναι μια προσφορά του Άκη Σουγγάρη, ενός φιλάθλου της Νίκης Βόλου που βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στην Ακαδημία του συλλόγου. Μας έχει βοηθήσει επανειλημμένως και τον ευχαριστούμε γι’ αυτή την προσφορά. Είναι ένας εξοπλισμός απαραίτητος και περισσότερο θέλαμε να προβάλουμε αυτή την ενέργεια.

Όπου υπάρχουν ακαδημίες και γενικά όπου διεξάγονται αγώνες ποδοσφαιρικοί είτε οποιαδήποτε άλλη αθλητική εκδήλωση, θα πρέπει να υπάρχει ένας απινιδωτής, γιατί βλέπουμε ότι σώζει ζωές. Το είδαμε πρόσφατα και στο Euro και πρέπει μέχρι και το τελευταίο γήπεδο στη χώρα μας να έχει τέτοιου είδους εξοπλισμό.

Ο συγκεκριμένος απινιδωτής θα βρίσκεται στο «Π. Μαγουλάς» είτε για τους αγώνες, είτε για τις προπονήσεις. Μακάρι να είναι αχρείαστος φυσικά, αλλά στην κακή στιγμή μπορεί να σώσει μια ζωή είτε φιλάθλου, είτε αγωνιζόμενου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις