Χαλαρή ισοπαλία για Ολυμπιακό Βόλου και Πιερικό

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ο Ολυμπιακός Βόλου με ο Πιερικός στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΕΑΚ του Βόλου, σήμερα (23/10) το απόγευμα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν έδειξαν διάθεση να ρισκάρουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 31 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα ένα φτωχό από φάσεις παιχνίδι, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Ο Γιώργος Βαζάκας χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα τους Στάμου και Φιλίποβιτς, παίκτες των οποίων τα δελτία έχουν ανακληθεί, όμως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία πως η απόφαση της Δευτέρας θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Πριν προλάβουν οι δύο ομάδες να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο η πρώτη φάση καταγράφηκε για τον Πιερικό, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαφειράκη στο 6’, εξουδετερώθηκε από τον Βούγιοβιτς. Στο 25’ ήταν η σειρά του Νίκου Τζήμα να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, μπλοκάροντας εύκολα σουτ του Κουντουριώτη. Στο 33’ η μπάλα κατέληξε άουτ σε εκτέλεση φάουλ του Μπάτροβιτς ενώ στο 41’ ο Φιλίποβιτς έλυσε την μίνι πολιορκία στα καρέ της ομάδας του.

Χωρίς ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος. Χρειάστηκαν 20 λεπτά για να δημιουργηθεί η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου, με το σουτ του Μπάτροβιτς από καλή θέση να καταλήγει αρκετά άουτ. Στο 80’ ο Τζήμας εξουδετέρωσε το σουτ του Σιαφά ενώ άουτ κατέληξε η κεφαλιά του Ίτσιου λίγο πριν την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου: Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Να, Ντιαμπί, Κόλα, Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς, Ξύδας, Βερνάρδος

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σιαφά, Σουλεϊμάν, Μαρκοπουλιώτης, Κόκας, Ντουάρτε, Χάσεκ, Αμπουμπακάρι

Πιερικός: Τζήμας, Ζούρκος, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Στουνταρ, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Ζαφειράκης, Κριμιτζας, Παπουτσίδης, Τοπαλίδης

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ίτσιος, Κόλα, Σκαμπαρδώνης, Καγκελίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις