Νίκησε τη Βέροια στην πρόβα τζενεράλε ο ΠΑΟΚ Β

 

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε και την ενίσχυση από την πρώτη ομάδα, αφού ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Γιώργος Κούτσιας αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, άνοιξαν το σκορ με τον Κουλούρη στο 22′ μετά την εξαιρετική μπαλιά του Πανίδη, με τον 1-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ Β και της Βέροιας στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα, με τον ΠΑΟΚ Β να φτάνει στο 2-0, με τον Λευτέρη Λύρατζη στο 76′ να σεντράρει από τα αριστερά και τον Κούτσια με προβολή να «γράφει» το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Ταχάτος, Κουλούρης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Λύρατζης, Κόλλινς, Αποστολόπουλος, Μελετίδης, Σπυρίδης, Γρόσδης, Κούτσιας, Φασίδης.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (60’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (69’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (60’ Δημόπουλος), Οικονόμου (60’ Ντίνας), Μπλέτσας (75’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (75’ Πασάς), Πόζογλου (60’ Μούργος), Μπαϊντού (69’ Φοφανά).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις