Έφυγε από τη ζωή γνωστός δικηγόρος του Βόλου

Θλίψη στην κοινωνία του Βόλου έχει προκαλέσει ο θάνατος γνωστού δικηγόρου της πόλης. Ο Λάμπρος Φράγγος έφυγε σε ηλικία 63 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Λάμπρος Φράγγος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1958 στο Καταφύγιο Καρδίτσας, αφούα ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση, εισήχθηκε στην Νομική σχολή του ΑΠΘ απ’ όπου και αποφοίτησε. Από τότε διέμενε στην πόλη του Βόλου ασκώντας καθημερινή, μάχιμη δικηγορία .

Την άνοιξη του 2021 νόσησε βαριά από κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ΜΕΘ διασωληνωμένος. Μετά από σκληρή μάχη για τη ζωή του, βγήκε νικητής από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης Animus στην Λάρισα. Ο οργανισμός δεν άντεξε την ταλαιπωρία με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Όπως γράφουν οι συνάδελφοί του, ο Λάμπρος Φράγγος ήταν ένας εξαίρετος και μάχιμος δικηγόρος και πάντα συμβούλευε τους νεότερους. Άνθρωπος με χιούμορ και ευγένεια, πρόλαβε και είδε και τα δυο του παιδιά δικηγόρους, τον Γιάννη και τον Τρύφωνα, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις