Καζάνι που βράζει ο Ατρόμητος, φραστικό επεισόδιο του Σπανού με οπαδό

Τεντωμένα είναι τα νεύρα στον Ατρόμητο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό. Αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής, καθώς η ομάδα του Περιστερίου έχει κάνει ένα κακό φετινό ξεκίνημα.

Αρχικά υπήρξε ένταση στην εξέδρα περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος του ματς. Οπαδός του Ατρόμητου είχε φραστικό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιώργο Σπανό, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, τον οποίο αποδοκίμαζε έντονα ενώ αυτός καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Στη συνέχεια ο τελευταίος ανέβηκε σε έξαλλη κατάσταση από τον πάγκο στην εξέδρα ζητώντας και αυτός με τη σειρά του τον λόγο.

Ακολούθως υπήρξε κουβέντα των παικτών με τους οπαδούς. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του ματς οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν μαζί με τον Χαβιέρ Ούμπιδες μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων, οι οποίοι ήταν έξαλλοι για την εικόνα τους και για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάποιοι από αυτούς πλησίασαν και τα είπαν σε έντονο ύφος στους παίκτες για μερικά λεπτά, πριν αυτοί αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις