Λ. Μπακάλης: Συγκλονιστική η εμφάνιση των παικτών μου

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του ο Λάκης Μπακάλης, παρά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ από τη Νίκη Βόλου με 3-2. Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου ανέφερε ότι το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, ενώ συνεχάρη τη βολιώτικη ομάδα, στην οποία ευχήθηκε να αναδειχθεί και πρωταθλήτρια στο δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία. Ήταν από τους καλύτερους και πιο συναρπαστικούς τελικούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί πραγματοποίησαν συγκλονιστική εμφάνιση.

Ήταν άψογοι. Και οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό και πέτυχαν πέντε γκολ. Οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ψύχραιμοι και ελέγχαμε καλά το παιχνίδι, ενώ η Νίκη είχε μια νευρικότητα και δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα μας. Λειτουργήσαμε καλά, κάναμε το γκολ από στημένη φάση, όμως δεχθήκαμε γκολ από λάθος δικό μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο καλή η Νίκη, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2 από μία φάση του Σέττου και ένα γκολ του Κορέτα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μετά έγινε το 1-2 για τη Νίκη και ακολούθησε το 3-1.

Ήταν ανοιχτό παιχνίδι και πιστεύω πως το χάρηκαν όλοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου, που είναι τιμητικός θεσμός για το νομό μας. Θέλω να της ευχηθώ να αναδειχθεί και πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα».

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις