Κ. Βελιτζέλος: Το Κύπελλο αφιερωμένο στον Γιώργο Μαστρογιάννη

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί του Ρήγα Φεραίου στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ο Κώστας Βελιτζέλος. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη, χαρακτηρίζοντας το ως καλοδουλεμένο, ενώ αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στον Γιώργο Μαστρογιάννη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο (σ.σ. τον Λάκη Μπακάλη) για τα καλά του λόγια και τις ευχές του για ευτυχές τελείωμα της σεζόν στο πρωτάθλημα. Σήμερα έγινε καταπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Πέρα από τα πέντε γκολ, έγιναν και άλλες φάσεις από οργανωμένες προσπάθειες. Πραγματικά, μόνο να χαρεί μπορεί κανείς από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μέχρι το 30΄ ο Ρήγας ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο σκορ. Εμείς δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνα. Μετά το 30΄ λειτουργήσαμε καλύτερα μεσοεπιθετικά. Λειτουργήσαμε καλύτερα με πλαγιοκοπήσεις, αλλά κυρίως από τον άξονα. Πολλές φάσεις κόπηκαν την τελευταία στιγμή. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε ένα καίριο σημείο και πήγαμε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν κυρίαρχοι. Ο αντίπαλος απειλούσε με οργανωμένες αντεπιθέσεις, αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να πετύχουμε άλλα δύο γκολ. Θεωρώ ότι αν δεν γινόταν τόσο γρήγορα η μείωση του σκορ, δεν θα υπήρχε άγχος στο τελείωμα του παιχνιδιού.

Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Έχουμε δύσκολη συνέχεια με πολλά παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρήγα, γιατί ξέρει να εκμεταλλεύεται κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και ό,τι της παρουσιάζεται, που σημαίνει ότι είναι δουλεμένη ομάδα. Επίσης, η κατάκτηση του Κυπέλλου αφιερώνεται στον Γιώργο Μαστρογιάννη. Ξέρουμε ότι του δίνουμε μεγάλη χαρά. Μαθαίνουμε ότι τα νέα είναι καλά και αυτό (σ.σ. η κατάκτηση του Κυπέλλου) θα τον βοηθήσει να αναρρώσει γρηγορότερα. Ευχόμαστε και στον δημοσιογράφο του Ρήγα (σ.σ. τον Γιώργο Πέγιο) τα καλύτερα για ταχεία ανάρρωση».

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις