Χ. Σπαθής: Ήταν μια γιορτή

Ο Χρήστος Σπαθής εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2 από τη Νίκη Βόλου. Ο αρχηγός της βελεστινιώτικης ομάδας έδωσε συγχαρητήρια σους συμπαίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ρήγα για την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σπαθή:

«Ήταν ένας τελικός ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, μια γιορτή. Δυστυχώς, σε αυτή τη γιορτή ήμασταν οι χαμένοι, γιατί δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μπήκαμε καλά και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στην πρώτη πολύ καλή φάση που δημιουργήσαμε. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη Νίκη, η οποία από το 30΄ και μετά αύξησε την πίεση προς την εστία μας και δυστυχώς στο τέλος του ημιχρόνου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Η Νίκη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο και άσκησε πίεση. Εμείς χάσαμε δύο ευκαιρίες να κάνουμε το 1-2. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Η Νίκη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πέτυχε το 3-1. Εμείς στη συνέχεια προσπαθήσαμε, πιέσαμε και μειώσαμε . Δυστυχώς, στο τέλος χάσαμε.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι κάναμε κάποια ατομικά και ομαδικά λάθη.

Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη ένα γύρο με δύσκολα παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει εξασφαλισθεί και πρέπει από τέτοια παιχνίδια να διορθώνουμε τα λάθη μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης. Ήταν μια γιορτή. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε αθλητικά πλαίσια, με πολλά γκολ, τον οποίο χάρηκε ο κόσμος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Βελεστίνου που στάθηκε στο πλευρό μας και για την παρουσία του στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στη Νίκη για την κατάκτηση και εύχομαι να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και από του χρόνου να αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία, γιατί αυτή δεν της αρμόζει».

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις