Η ΑΕΚ 3-1 τον Βόλο στο “ροντέο” του Πανθεσσαλικού – Τα στιγμιότυπα (video)

Σ’ ένα επεισοδιακό ματς που τα είχε όλα, η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με σκορ 3-1. Τα πάντα κρίθηκαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 38′ με τον Ρεγκατέν και στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα μέχρι τη λήξη του 45λέπτου.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Βόλος είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι στο 38′ σε μαρκάρισμα του Πουτρίτα από τον Σιμόες.

Ο Ρεγκατέν ανέλαβε την εκτέλεση, όμως, έστειλε άουτ την μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου ήταν έξαλλοι καθώς δεν τηρήθηκε το fair play στον τραυματισμό του Πουτρίτα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση!

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε αλλά τα νεύρα δεν έλειψαν. Η ΑΕΚ σκόραρε ξανά στο 45+3 με τον Τσούμπερ σε αντεπίθεση και με τη λήξη του ημιχρόνου, η ένταση κυριάρχησε ξανά ανάμεσα σε παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων.

Παρά το 0-2 ο Βόλος και πάλι έδειξε ότι δεν παρατάει καμία μάχη. Κι επέστρεψε στο ματς για τα καλά στο 79′, οπότε ο Ρίνερ σούταρε έξω απ’ την περιοχή και ο Βράνιες στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-2) με κεφαλιά!

Βόλος – ΑΕΚ 1-3: Με τσαμπουκά και Τσούμπερ στην κορυφή! - «Πάγωσαν» με Γκαρσία (videos+photos)

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Γκαρσία στο 81′. Τελικά στο 99′, κι αφού είχε μεσολαβήσει ο τραυματισμός του Λιβάι, ο Χατζισαφί διαμόρφωσε το τελικό 1-3 έπειτα από θαυμάσια ενέργεια και ασίστ του Τσούμπερ, ο οποίος ήταν ο MVP της αναμέτρησης.
Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα (45′ Ρίνερ), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77′ Μπαριέντος), Ρεγκατέν (68′ Ροσέρο), Φερνάντες, Φαν Βερτ, Μπαρτόλο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες (77′ Σάκχοβ), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Άμραμπατ (92’+2′ Χατζισαφί), Ανσαριφάρντ (66′ Γκαρσία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις