Αμπασκάλ: “Θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά”

Ο Βόλος γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ αλλά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ξεκίνησε τις δηλώσεις του με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και τις τελείωσε λέγοντας… “Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά”.

Ο Βόλος μπορεί να έχασε με το βαρύ 3-1 από την ΑΕΚ αλλά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στις δηλώσεις του, είχε το νου του στην κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία που τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η κατάσταση του παιδιού που τραυματίστηκε, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή” ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός του Βόλου.

Όσο για τον αγώνα. “Μετά την υγεία είναι και το τι συνέβη στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να προηγηθούμε. Από την άλλη μεριά όμως, δεχθήκαμε τρία γκολ και θα πρέπει να δούμε τι συνέβη και δεχθήκαμε αυτά τα γκολ. Ούτως ή άλλως έχουμε πάρα πολύ λίγο χρόνο για να δούμε πράγματα, σε τρεις ημέρες έχουμε άλλο παιχνίδι στο Κύπελλο και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά. Τελικά, αυτό που έχω να πω για το παιχνίδι είναι ότι είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που συνέχεια έκοβε το παιχνίδι, δεν άφηνε το παιχνίδι να αναπτυχθεί και στο τέλος της κάρτες τις δεχόμασταν εμείς. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις