Έτοιμα μέχρι την Παρασκευή τα δελτία των νεοαποκτηθέντων στην Παναχαϊκή

Το κυριακάτικο (7/2) εντός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό βρίσκεται στο προσκήνιο για την Παναχαϊκή, με την ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου να «καίγεται» για το τρίποντο, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της Β’ Εθνικής. Εν όψει «σταχυοφόρων», πάντως, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» δεν θα έχει…

…στη διάθεσή του τον Μιλτιάδη Μητρόπουλο, καθώς στον 21χρονο μεσοεπιθετικό συστήθηκε ξεκούραση από τους γιατρούς και αποχή για μερικές ημέρες από τις προπονήσεις.
Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος των Πατρινών Ποτής Τσιριμπής υποσχέθηκε ότι τα δελτία των νεοαποκτηθέντων θα είναι έτοιμα μέχρι την Παρασκευή (5/2), ώστε να τους υπολογίζει ο Σταθόπουλος για το ματς της 18ης αγωνιστικής και να γεμίσει το «οπλοστάσιό» του.
Στο μεταξύ, κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Γιώργος Λαμπρόπουλος και Ασίγκμπα, που θα εκτίσουν στα παιχνίδια με Κέρκυρα και Τρίκαλα αντίστοιχα.
Τέλος, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο γήπεδο της Αγυιάς με στόχο η ομάδα να επιστρέψει εκεί στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις