Σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του Ιάσονα Α.Μ. – Χειρουργείται στη Λάρισα – Συμπαραστέκεται ο Πανιώνιος

Ταχεία ανάρρωση εύχεται η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στους δύο ποδοσφαιριστές του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Νίκο Παναγιωτίδη και Χρήστο Κοτσαλή, που τραυματίστηκαν σήμερα στον μεταξύ τους αγώνα. Ο πρώτος θα χειρουργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς φέρει κάταγμα στη γνάθο. Ο δεύτερος τραυματίστηκε πιο ελαφρά στο πόδι και θα επανέλθει γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας εκφράζουν την θερμή τους συμπαράσταση και εύχονται ταχεία ανάρρωση προς τους ποδοσφαιριστές του Ιάσων Α.Μ. Νίκο Παναγιωτίδη,ο οποίος τραυματίστηκε στη γνάθο και θα χειρουργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και τον Χρήστο Κοτσαλή που τραυματίστηκαν στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο που διεξήχθη στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον Α’Όμιλο της Β’ΕΠΣΘ.

Πάνω απ’όλα προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα ποδοσφαίρου ως γιορτή!”

*Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα αλλά δεν αφορούν τον τραυματισμό κάποιου από τους δύο ποδοσφαιριστές

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις