Κυπελλούχος Άρτας η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Μπορεί στην Α.Ε. Καραϊσκάκης να ψάχνουν πάλι για προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιάννο, την Τετάρτη (3/2), ωστόσο, οι «πράσινοι» κατέκτησαν το Κύπελλο ΕΠΣ Άρτας, μια και επικράτησαν με 1-0 της Αμβρακίας Κωστακιών στον τελικό, που ήταν και το πρώτο στην ιστορία τους.
Το ματς…

…έγινε στο δημοτικό στάδιο Άρτας και στον πάγκο ως υπηρεσιακός τεχνικός βρέθηκε ο Κώστας Κορομηλιάς, ενώ στις εξέδρες ήταν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Σε ό,τι αφορά τον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης, αυτός ήταν ο Μποτωνάκης στο 20′, που βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κόλλινς και χάρισε την κούπα στην ομάδα του.
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Κώστας Κορομηλιάς): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης, Δημητρίου, Κατσούλας (66′ Χούσος), Κόλλινς (57′ Μεντής), Γυφτοκώστας, Φέτσης, Ευαγγέλου, Γεωργιάδης (86′ Χαριτίδης), Μποτωνάκης.
ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Μπαλάφας): Θεμελής, Παππάς, Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Μανοδήμος (74′ Νταλάκας), Γούλας, Θεμελής (λ.τρ. 7′ Βερλέκης), Σιδηρόπουλος, Τάσσος, Μαγκάκης (75′ Αβραμίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις