Ορίστηκε κανονικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β. με τον Πανσερραϊκό

Κανονικά έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή 7/2 στις 15.00 το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανσερραϊκό, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα, έχουν οριστεί από την ΕΠΟ και οι διαιτητές της κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον κ. Άγγελο Αγγελάκη από την ΕΠΣ Μακεδονίας να είναι…

..ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Κελάζογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και Χρήστο Δεμερτζή (ΕΠΣ Πέλλας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Βασίλης Φωτιάς, επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας.
Ο Ολυμπιακός, όπως και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Πανσερραϊκός καλείται να ταξιδέψει στο Βόλο, να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ, όπως και οι διαιτητές και από τη στιγμή που περάσουν δέκα λεπτά και δεν εμφανιστεί στο γήπεδο ο Ολυμπιακός, βάσει ΚΑΠ, το φύλλο αγώνα κλείνει και το ματς θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Πανσερραϊκού.
Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει κληθεί σήμερα να απολογηθεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Football League για τη μη προσέλευση της ομάδας στο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Λόγω της γενικής απεργίας, το πιθανότερο είναι η υπόθεση να αναβληθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις