Στραβοπάτημα για την Αργώ στην πρεμιέρα της Α2

Η Βολιώτικη ομάδα υποχρεώθηκε σε ήττα απο τον ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με 3-1 σετ στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 , το οποίο διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό της Αγριάς. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ΑΡΓΩ , αφού οι αθλήτριες της μπήκαν με πολύ άγχος, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα τα κορίτσια της Πρέβεζας να πάρουν από νωρίς διαφορά και να κάνουν το 1-0. Στο 2ο σετ τα πράγματα άλλαξαν για τις κυανέρυθρες , που με αποτελεσματικό μπλοκ εξουδετέρωσαν τις επιθέσεις των αντιπάλων τους και έκαναν το 1-1. Με καλές προϋποθέσεις ξεκίνησε και το 3ο σετ στο οποίο η ΑΡΓΩ είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο μέχρι το τέλος, αλλά από δικά της λάθη και κάποιο ανύπαρκτο φιλέ που σφυρίχτηκε στο 23-22 , έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Ηπείρου να ισοφαρίσει και να κατακτήσει το σετ γράφοντας το 2-1 υπέρ της. Με ανεβασμένη ψυχολογία στο 4ο σετ , η ομάδα της Πρέβεζας επικράτησε εύκολά και πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα και την νίκη με 3-1 σετ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της πόλης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα , ενώ τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος και Αθανάσιος Λιούπης.

Τα σετ: 11-25, 25-21,24-26,25-10

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Χουλιαρόπουλος Δ, Παρασκευάς Θ και η κυρία Μακρυγιάννη Θ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Γεωργουλάς, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β,Κασιούρα Χ,Στύλα Στ,Παπαμίχου Δ, Ζαφειρίου Αικ, Γιαλόγλου Ν, Πόλη Β, Νικολάου Ειρ, Prokudina Polina, Αγγέλη Μαρ, Παπαθανασίου Σ, Πώπου Ε,Αρέστη Χρ, Γερολυμάτου Ε

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κοσμίδου Β,Θεοδωράκη Ν,Αγόρου Ν, Ρίτσα Μαρτίν,Parshyna Val, Σάμπου Μ, Πατακιάρα Ζ,Κούκα Μ, Σιούλα Ι, Γκίμπερτ Μαρ.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά τον καρδιολόγο κύριο Παναγιώτη Σκιαθίτη και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Βασίλη Ηλιόπουλου, για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ –ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-3

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3

ΠΟΓ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΦΙΛΑΘΛ. ΛΑΡΙΣΑΣ 3-2

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ–ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1-3

Βαθμολογία:

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3β

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3β

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 2β

ΠΟΓ ΗΡΑΚΛΗΣ 2β

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1β

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1β

ΑΣ ΑΡΓΩ 0β

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0β

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χρειάστηκαν πάνω από δυόμιση ώρες αγώνα για να αναδείξουν τον τελικό νικητή της αναμέτρησης μεταξύ τη ς ΑΡΓΟΥΣ και της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ , στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων, που διεξήχθη στο κλειστό της Πορταριάς το βράδυ της Τρίτης.

Το τέλος του συγκλονιστικού αυτού παιχνιδιού βρήκε την ΑΡΓΩ νικήτρια με 3-2 σετ, με την εκπληκτική άμυνά της να είναι εκείνο το χαρακτηριστικό στοιχείο που της έδωσε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό επιθετικά αντίπαλο.

Συναρπαστικές φάσεις , πολύ καλό βόλεϊ κι από τις δύο ομάδες που πάλεψαν για τη νίκη και μεγάλες ανατροπές του σκορ, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων των φιλάθλων οι οποίοι ευχαριστήθηκαν το θέαμα.

Τα σετ: 25-18, 23-25,20-25, 25-23, 15-12

Tον αγώνα διαιτήτευσαν η κυρία Θωμαή Μακρυγιάννη και ο κύριος Αλέξανδρος Παπάζογλου.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Γεωργουλάς, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β,Κασιούρα Χ, Σκιαθίτη Ελ, Στύλα Στ, Σταθοπούλου Μ,Σταθοπούλου Σ,Τιρτιράκη Μ, Σουντουλουμάκη Α

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Γαλάνης Ελ.) Γκούμα ,Ζαφειρίου,Βούλγαρη,Κυριαζή, Τσαμόγλου,Καφφέ,Τσόνα ,Μαργαριτοπούλου,Βακουφτσή, Σιώμου,Βελεσιώτη

 

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Πολύ σημαντική νίκη με 3-2 σετ εκτός έδρας με αντίπαλο την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, πέτυχαν οι κορασίδες της ΑΡΓΟΥΣ , στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κορασίδων Α1 που έγινε την Κυριακή στη Λάρισα.

Με πολύ καλή απόδοση , αρχικά επέβαλαν το παιχνίδι τους  και πήραν σημαντικό προβάδισμα με 2-0 σετ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και τα πολλά λάθη για τη Βολιώτικη ομάδα , είχαν σαν αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση σε 2-2.  Στο τάϊ μπρέϊκ κατάφεραν να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό και να επιβληθούν των αντιπάλων τους  , κατακτώντας μια πολύτιμη  νίκη για τη συνέχεια.

Τα σετ: 19-25,12-25, 25-22, 25-19, 10-15

Tον αγώνα διαιτήτευσε ο κύριος Χουλιαρόπουλος Δ.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Γαλάνης Ελ. Παπαστεργίου Σωκρ.) Χύτα, Γκούμα , Ζαφειρίου , Τσαμόγλου,Καφφέ, Βαλάση, Τσόνα ,Μακρυγιάννη,Παιδοκούκη,Μαργαριτοπούλου, Βακουφτσή, Σιώμου,Βελεσιώτη, Βούλγαρη

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β,Κασιούρα Χ, Σκιαθίτη Ελ, Στύλα Στ, Γκέκα Τζ, Σταθοπούλου Μ,Σταθοπούλου Σ,Τιρτιράκη Μ, Σουντουλουμάκη Α

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις