«Να στείλουμε μήνυμα αναγέννησης του Ολυμπιακού Βόλου»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοικήσεις των ΣΦΟΒ, Athens Fans, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία και Lady’s club, τονίζουν, πως θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του Σαββάτο 6/2 που διοργανώνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Δηλώνουμε την στήριξη μας και την συμμετοχή μας στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Άγιου Νικόλαου. Να διαμαρτυρηθούμε με ευπρέπεια και χωρίς έκτροπα για τον νέο αφανισμό και διάλυση της ομάδας μας. Μας πήραν το χαμόγελο μας και λεηλάτησαν τις ψυχές μας.
Να στείλουμε το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός μας θα αναγεννηθεί ξανά μέσα από τις στάχτες και τα συντρίμμια που δημιούργησαν οι γνωστοί εξωθεσμικοί αποτυχημένοι σε όλους μας τα τελευταία πέντε χρόνια.
Να αποδείξουμε, ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας και οι επόμενες μέρες ανήκουν στο λαό μας και η ομάδα θα είναι απαλλαγμένη από τις αμαρτίες και τα πρόσωπα του παρελθόντος.
Καλούμε όλο το κόσμο του Ολυμπιακού, τoν Ερασιτέχνη , τους παλαίμαχους, να δώσουν έντονη και μαζική παρουσία στο συλλαλητήριο του Σαββάτου».