Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από Ευρωλίγκα και Κύπελλο Ισπανίας

Περιορισμένοι οι αγώνες στο σημερινό κουπόνι, προκύπτουν, ωστόσο, ορισμένες αξιόλογες επιλογές. Οι δύο από αυτές έρχονται από την Ευρωλίγκα και η τρίτη από το Κύπελλο Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρίσκετε προβλέψεις για live στοίχημα κάθε Σάββατο και Κυριακή, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας με «πλούσια» στοιχηματική δράση.

Νίκη για Σεβίλλη και… Under 3.5

Ξεκινάμε από το Κύπελλο Ισπανίας και τον αγώνα Σεβίλλη – Θέλτα, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.40. Τη δύναμη της έδρας της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί σήμερα η Σεβίλλη, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ισπανίας. Βέβαια, οι Σεβιγιάνοι δεν… ξεχνούν ότι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Θέλτα στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι η Σεβίλλη έρχεται από ένα αήττητο οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (7-1-0), ενώ παράλληλα έχει συνδυάσει με νίκες τα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει ανεβεί στην 5η θέση του πίνακα.

Η ομάδα από το Βίγκο, από την πλευρά της, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στα προημιτελικά με τον αποκλεισμό της Ατλέτικο, σφραγίζοντας μάλιστα την πρόκριση μέσα στο «Βιθέντε Καλδερόν» (κέρδισε 2-3 στη ρεβάνς, με το πρώτο ματς στο «Μπαλαΐδος» να έχει τελειώσει στο ισόπαλο 0-0. Βέβαια, το σύνολο του Εδουάρδο Μπερίτσο δεν ακολουθεί ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς η κυριακάτικη εκτός έδρας ήττα από τη Λας Πάλμας ήταν η πέμπτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-0-5), ρίχνοντας τη Θέλτα στην 7η θέση του πίνακα. Στο 3-0-3 το σερί στις τελευταίες έξι εξόδους για όλες τις διοργανώσεις. Συμπερασματικά, περιμένουμε ότι η Σεβίλλη θα πάρει το σημερινό ματς και ταυτόχρονα δε θα σημειωθούν περισσότερα από 3.5 τέρματα.

Χαμηλό σκορ στο Μπάμπεργκ

Συνεχίζουμε με Ευρωλίγκα, από την οποία προκύπτουν δύο προτάσεις. Η πρώτη, το Under 154.5 σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Μπάμπεργκ – Μπαρτσελόνα. Το ρεκόρ 2-3 της Μπάμπεργκ είναι εξαιρετικό αν σκεφτούμε ότι έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στην έδρα της, που νίκησε 96-63 την Ζαλγκίρις, και τέσσερις φορές εκτός, όπου έκανε μία νίκη επί του Ολυμπιακού και ηττήθηκε φυσιολογικά σε Μαδρίτη από τη Ρεάλ και δις στη Μόσχα από Κίμκι και ΤΣΣΚΑ. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα που έρχεται «λαβωμένη» από την ήττα εντός απέναντι στη Λαμποράλ. Η ήττα που υπέστη η Μπαρτσελόνα έκανε άνω-κάτω τον ήδη πολύ δύσκολο για πρόβλεψη όμιλο F και ουσιαστικά «έσβησε» τη σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη μία εβδομάδα νωρίτερα. Α η Μπάμπεργκ θέλει να έχει τύχη στον όμιλο με τα «θηρία» θα πρέπει να κάνει μερικές νίκες στην έδρα της και απόψε υποδέχεται το πρώτο «θηρίο». Για να το καταφέρει αυτό η ομάδα του Τρινκιέρι θα πρέπει να παίξει την δυνατότερη άμυνα που μπορεί γιατί αν «ανοίξει» ο ρυθμός τότε δύσκολα θα ακολουθήσει το ταλέντο των παικτών της Μπαρτσελόνα. Με την ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε να παίξει άμυνα αλλά στα αμέσως προηγούμενα ματς είχε παρουσιάσει χαμηλά σκορ, το 78-61 με την Κίμκι και το 72-77 με τον Ολυμπιακό., ενώ για την Μπουντεσλίγκα πέρασε από μια δύσκολη έδρα, της Σ. Όλιβερ, με όπλο την άμυνα. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ σκληρό παιχνίδι με τη Λαμποράλ και ηττήθηκε στην παράταση ενώ μετά παρουσίασε μεγάλο επιθετικό πρόβλημα με αντίπαλο την Ομπραντόιρο και ανέτρεψε το σκορ μετά το 33’. Λογική επιλογή από τον αγώνα είναι το Under 154.5. 

Θα το «παλέψει» η Νταρουσάφακα

Η δεύτερη, το χάντικαπ -1.5 πόντων της Νταρουσάφακα σε απόδοση 1.85 στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η Νταρουσάφακα είναι η μοναδική ομάδα του ΤΟΡ-16, και στους δύο ομίλους, που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη και απόψε υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα που προέρχεται από τρεις σερί νίκες και έχει μπει για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης. Η Νταρουσάφακα άξιζε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν πρόσεξε στο τελευταίο δίλεπτο ενώ αμέσως πριν βρέθηκε προς εκπλήξεως από την ακραία επιθετική επίδοση της Ούλκερ και ηττήθηκε 100-106. Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε το σερί με το σπουδαίο «διπλό» επί του Παναθηναϊκού και έπειτα «καθάρισε» συνεχόμενα τις Μάλαγα και Κουμπάν χωρίς να τις αφήσει να αντιδράσουν. Είναι φορμαρισμένος ο Ερυθρός Αστέρας, παίζει με απαράμιλλο πάθος αλλά οι τρεις συνεχόμενες νίκες είναι ήδη μια υπέρβαση. Επειδή το ΤΟΡ-16 είναι ένας «μαραθώνιος» και έτσι όπως έχει γίνει ο όμιλος ακόμα και ομάδα με 0-5 έχει ελπίδες για τουλάχιστον την τέταρτη θέση, η Νταρουσάφακα δεν θα παρατήσει την προσπάθεια. Άλλωστε έχει ρόστερ γεμάτο με αθλητές πολύπειρους από ευρωπαϊκά παιχνίδια (Γκόρντον, Αρσλάν, Ερντέν, Μαρκοϊσβίλι και άλλοι). Στον τελευταίο της αγώνα, για την τουρκική λίγκα, η Νταρουσάφακα έκανε καταπληκτική εμφάνιση, συνέτριψε την Γκαζιάντεπσπορ με 90-65 και σημειώνουμε πως η διαφορά ήταν πάνω από τους 30 πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα και πως η Γκαζιάντεπσπορ δεν είναι καμία «ομαδούλα» σαν αυτές που αντιμετωπίζει ο Αστέρας στην Αδριατική λίγκα. Εμπιστευόμαστε την Νταρουσάφακα να κάνει την πρώτη της νίκη και επιλέξαμε το -1.5 της έδρας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις