Αυτός είναι ο μοιραίος οδηγός του τροχαίου στον κόμβο του Βελεστίνου

Ένας νεκρός ηλικίας 42 ετών ήταν ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες στις 20:55 στον κόμβο του Βελεστίνου.

Πρόκειται για τον Θύμιο Τζώρτζο, οδηγό του Toyota Celica που καρφώθηκε με ταχύτητα σε κολόνα, στην έξοδο προς την εθνική οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Βελεστίνο.

Ο θάνατος του 42χρονου από τον Ριζόμυλο της Μαγνησίας ήταν ακαριαίος, ενώ μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Θύμιος Τζώρτζος ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Ριζομύλου και της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Βραδινές ώρες της 25.10.2021 (20:55), στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Χ/Θ 314+020-Α/Κ Βελεστίνου), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, Ι.Χ.Ε. όχημα, οδηγούμενο νόμιμα από ημεδαπό 42 ετών, κινούμενο στην επαρχιακή οδό Βόλου-Βελεστίνου, με κατεύθυνση από Βόλο προς την Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, συγκρούστηκε μετωπικά στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο (2) κλάδων της Ν.Ε.Ο. Α.Θ.Ε., έθραυσε τις μεταλλικές μπάρες και προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και την απανθράκωση του οδηγού. Στο σημείο μετέβησαν  έξι (6) οχήματα της Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου με (11) έντεκα πυροσβέστες, οι οποίοι αφού κατέσβησαν την πυρκαγιά ακολούθως απεγκλώβισαν την σωρό του ανωτέρω οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας, παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία  η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις