Βλαχομήτρος: “Είμαστε πανέτοιμοι”

Δηλώσεις, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα, το απόγευμα της Πέμπτης (28/10, 17:15), στο πλαίσιο της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Βλαχομήτρος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Το σημαντικό, φτάνοντας στο τέλος της προετοιμασίας μας, ενόψει της αναμέτρησης, είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς. Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, υπήρχαν κάποια παιδιά που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά έχουν επιστρέψει όλοι στις προπονήσεις. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε σωστά κι είμαστε πανέτοιμοι.
Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα αρκετά δυνατή, διαθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρία, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστούμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς, με την απόδοσή μας, μπορούμε να το κάνουμε και να πάρουμε τη νίκη.
Θέλω να πω στον κόσμο μας ότι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Όσοι φίλαθλοι ήρθαν στη Νεάπολη, στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, και γέμισαν το γήπεδο, πιστεύω ότι έμειναν ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας. Είναι σημαντικό να είναι κοντά μας και στο προσεχές παιχνίδι, μας δίνουν δύναμη κι ελπίζουμε να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις