«Πράξη χωρίς καμία λογική…»

Την αυθαίρετη διαγραφή του «ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1930» από τον τοίχο του γηπέδου κατήγγειλε η ομάδα του Ηρακλή. Παράλληλα δημοσιεύει φωτογραφίες από το πριν και το μετά του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την αυθαίρετη, μικροπρεπή και χωρίς καμία λογική, πράξη, στην οποία προέβη ο παίκτης, προπονητής, μασέρ, ιατρός και φροντιστής του σωματείου Νεάπολης, Αντώνης Μπουχλαριώτης, ο οποίος χωρίς κανενός την άδεια έσβησε από τον τοίχο του ιστορικού δημοτικού γηπέδου μας το “ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1930”.

Ένα γήπεδο που υπάρχει πολύ πριν απ’ αυτόν και στο οποίο έχουν αγωνισθεί πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Με αυτή του την ενέργεια πιστεύει ότι μπορεί να μικρύνει τον Ηρακλή, την ιστορία του και όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αγωνισθεί μ’ αυτή την ένδοξη φανέλα.

Ο Ηρακλής Λάρισας είναι υπερήφανος πρωτεργάτης σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της Λάρισας, ξεκινώντας με τη δημιουργία της ΕΠΣΛ το 1960 με τον παράγοντά του, Νίκο Οικονόμου να είναι ο πρώτος πρόεδρος ΕΠΣΛ αλλά και πρωτεργάτης στη δημιουργία της μεγάλης ΑΕΛ με τον πρόεδρό του Τζοβαρίδη να είναι ο πρώτος πρόεδρός της. Για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι μοναδικός εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που το κάνει με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και που αναγνωρίζεται από όλα τα σωματεία σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε.

Παραδίδουμε το βέβηλο στη συνείδηση όλων των φιλάθλων του νομού, που είμαστε σίγουροι ότι κρίνουν πολύ πιο αυστηρά από εμάς.

Καλούμε το Δήμο Λαρισαίων και τον άξιο και δίκαιο Δήμαρχό του Κο Καλογιάννη να λάβει τα κατάλληλα μέτρα σε όλους αυτούς που αυθαιρετούν και να προασπίσει αυτούς, που σε αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να βοηθούν και να καλυτερεύουν τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Λαρισαίων.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις