Με Σάκη και Βαγγέλη Τσιώλη η κοπή πίτας των προπονητών ποδοσφαίρου (photos)

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία 60 και πλέον προπονητών ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΠΠΘ, η οποία συνδυάστηκε και με επιμορφωτικό σεμινάριο με προσκεκλημένους τους Δημήτρη Ελευθεριάδη (αναφέρθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και τα αβίαστα λάθη) και Βαγγέλη Τσιώλη που αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αξιολόγησης νεαρών αθλητών. Επίσημος προσκεκλημένος του Συνδέσμου ήταν το μέλος του, γνωστός Έλληνας προπονητής κ. Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δήλωσε ευτυχής που βρέθηκε και πάλι στο Βόλο, ενώ τόνισε πως ο Βόλος αποτέλεσε κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα…

 

…Άριστοι οικοδεσπότες ο πρόεδρος του ΣΠΠΘ κ. Γιώργος Καλιακούδας και τα μέλη του δ.Σ. του Συνδέσμου, καλοσώρισαν τους παρευρισκόμενους και τους ζήτησαν να είναι πάντα κοντά στο Σύνδεσμο ο οποίος αριθμεί πλέον 93 μέλη.

Ο κ. Καλιακούδας έκοψε την πίτα, ενώ απένειμε και τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν τέσσερα πρόσωπα και συγκεκριμένα ο Λευτέρης Καλογήρου ως προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας την περασμένη περίοδο και ο Κώστας Παπαστεργίου που οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, επίσης ο γνωστός προπονητής ο Στέφανος Ξηρόφωτος ο οποίος εκτός από την προπονητική και το λογιστικό του γραφείο, κατάφερε παράλληλα ν’ αποφοιτήσει από τη νομική σχολή. Επίσης τιμήθηκε και ο δικηγόρος Σωτήρης Γκανάτσιος για την συνεχή προσφορά του στον ΣΠΠΘ. 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις