Με 25αδα η Νίκη στα Τρίκαλα

Την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσει η Νίκη Βόλου στο αυριανό παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων, στις 17:15.

Οι κυανόλευκοι ταξιδεύουν στα Τρίκαλα με 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Θ. Κυρίτσης, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μπάλλας, Μιράντα, Αλτιντζής, Κάσσος, Βασιλείου, Βλαχομήτρος, Ροχάνο, Τζιώρας.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει της αυριανής (28/10, 17:15) αναμέτρησης, με αντίπαλο τον Α.Ο.Τ., για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτού, για τα Τρίκαλα θα ταξιδέψουν και οι 25 ποδοσφαιριστές του ρόστερ, με στόχο τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Συγκεκριμένα:
Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Θ. Κυρίτσης, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μπάλλας, Μιράντα, Αλτιντζής, Κάσσος, Βασιλείου, Βλαχομήτρος, Ροχάνο, Τζιώρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις