«Δεν έχω καλά νέα για τον Σουμάχερ»

Δεν είναι ελπιδοφόρα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πρώην αστέρα της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ferrari, Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζοβάνι Φλόρις, ο Μοντετζέμολο δήλωσε: «Πώς είναι ο Σουμάχερ; Έχω συνέχεια νέα του και δυστυχώς δεν είναι καλά».

Ο πρώην πρόεδρος της Ferrari άφησε να εννοηθεί ότι το κλίμα δεν είναι αισιόδοξο για την κατάσταση του Σουμάχερ.

Μάλιστα, συγκινημένος πρόσθεσε: «Έχει υπάρξει ένας σπουδαίος πιλότος, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί μία μεγάλη ανθρώπινη και επαγγελματική διαδρομή, είχαμε τη χαρά να αποκτήσουμε τα παιδιά μας σχεδόν παράλληλα. Η ζωή είναι πραγματικά περίεργη», είπε ο Μοντετζέμολο.

Στη συνέχεια είπε για τον σπουδαίο οδηγό που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε σκι στο χειμερινό θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, ότι υπήρξε ο πιλότος με τις περισσότερες νίκες για την Ferrari.

«Είχε μόνο ένα σοβαρό ατύχημα στην καριέρα του το 1999 και τότε ήταν δικό μας λάθος, όχι δικό του. Δυστυχώς η πτώση του στο σκι, τον κατέστρεψε», πρόσθεσε.

Όσο για εκείνους που σχολίασαν ότι ο Σουμάχερ δεν λάμβανε μέτρα ασφαλείας όσο έκανε σκι ο Μοντετζέμολο απάντησε: «Δεν είναι αλήθεια ότι ο Μίκαελ είναι ριψοκίνδυνος σκιέρ. Εκτός πίστας ήταν πάντα προσεκτικός».

protothema.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις