Κοσμάτος: «Έγινε σφαγή…»

«Έγινε σφαγή από τους διαιτητές» δήλωσε για τα όσα συνέβησαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά, στην Καρδίτσα, ο Γιώργος Κοσμάτος, δίνοντας το στίγμα για τον τρόπο που γύρισε το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, επισήμανε πως παρά το γεγονός πως πρόκειται για νεοφώτιστη ομάδα, τη χρονιά που οι ομάδες ήταν και οι δύο στη Γ’, είχαν γίνει δύο μεγάλα ντέρμπι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κοσμάτου, στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM, όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr: 

Ο Γιώργος Κοσμάτος έκανε πρώτα έναν απολογισμό για τις πρώτες δύο αγωνιστικές: «Να πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Δόξα Λευκάδας λόγω των ονομάτων, του υλικού και του προπονητή, φάνταζε και είναι ακόμη ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο για εμένα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και πολύ καλό προπονητή όπως είπα. Εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας είχαμε άγχος, ήμασταν σχετικά διαβασμένοι και τα πήγαμε πολύ καλά. Ιδιαίτερα στην άμυνα τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά και καταφέραμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ συνέχεια και ζητάμε τη βοήθειά του σε όλα τα ματς εντός έδρας κι αν είναι δυνατόν και σε κάποια εκτός».

«Έγινε σφαγή»

«Ακόμη δεν έχουμε βρει τον ρυθμό μας. Η πρώτη αγωνιστική λοιπόν ήταν πολύ καλή και μείναμε ευχαριστημένοι. Αυτό ίσως λίγο μας κοίμισε, μας χαλάρωσε γιατί στο δεύτερο ματς με τον Παλαμά εκτός έδρας που δεν θεωρείται από τις τόσο καλές ομάδες, αν και μέχρι το 35’ ήμασταν μπροστά σχεδόν 10 πόντους στο τέλος το ματς πήγε στον πόντο, έγινε σφαγή από τους διαιτητές, δεν πήραμε καταφανέστατα φάουλ, ενώ αντίθετα σ’ αυτούς σφύριζε φάουλ πολύ εύκολα, χωρίς επαφή τους έδωσε τέσσερις βολές σε δύο φάσεις και κατάφεραν και το γύρισαν. Έχουν κι αυτοί δυνατή έδρα, φωνές κλπ, δεν ξέρω πόσο επηρεάστηκαν και οι διαιτητές, εμείς έχουμε παράπονα για τα τελευταία λεπτά από τη διαιτησία».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (31/10) με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Είναι μια ομάδα που και αυτή ανέβηκε φέτος στην κατηγορία. Βέβαια εμείς τη γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια… στη Γ’ Εθνική παίζαμε αντίπαλοι, είχαν γίνει δύο συγκλονιστικά παιχνίδια και μέσα στην Καρδίτσα και εδώ. Ήταν ντέρμπι και τα δύο. Οπότε θέλει πολύ προσοχή και αυτή η ομάδα. Έχει δυο – τρεις έμπειρους παίκτες και ένα ρόστερ με νεαρούς ταλαντούχους που τρέχουν, πιέζουν κλπ. Πρέπει και σ’ αυτό το παιχνίδι να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Έρχονται εκτός έδρας και να χάσουν δεν τρέχει τίποτα. Οπότε θα είναι χαλαροί. Εμείς θα έχουμε το άγχος. Θα ετοιμαστούμε πολύ καλά, τα σημάδια δείχνουν ότι είμαστε εντάξει.

Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει «καπάκι» μόλις τελειώσει το ποδόσφαιρο.

Είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Λόλα που δεν έπαιξε κι είναι σημαντική μονάδα για εμάς. Αυτό μας στοίχισε πολύ στον Παλαμά. Τώρα το ξεπερνάει και νομίζω θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Είχαμε λίγα θεματάκια με τραυματισμούς… Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές, αλλά μετράνε και οι λεπτομέρειες.

Ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Αν παρακολουθείτε τα αποτελέσματα θα δείτε πως κάποιες ομάδες είναι πολύ δυνατές. Εκτός από εμάς, οι δύο τρικαλινές, το Σχηματάρι, Λευκάδα, η Λαμία είναι πολύ δυνατές ομάδες κι όλες έχουν μεγάλα και ακριβά ρόστερ και διεκδικούν την άνοδο. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και οι υπόλοιπες ομάδες είναι ανταγωνιστικές, είναι και αρχή ακόμη, δεν το συζητώ όλα τα μας είναι δύσκολα. Μακάρι να έρθει πάλι ο κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει, για να κερδίσουμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις