Με πίστη για τη ΝΙΚΗ-πρόκριση (pregame)

Την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσει η Νίκη Βόλου στο σημερινό  παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων, στις 17:15 (COSMOTE SPORT 2 HD). Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη έχοντας πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην 6η φάση του θεσμού, όπου στην κληρωτίδα θα προστεθούν και οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους αγώνες να γίνονται διπλοί.

Οι κυανόλευκοι ταξίδεψαν στα Τρίκαλα με 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Θ. Κυρίτσης, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μπάλλας, Μιράντα, Αλτιντζής, Κάσσος, Βασιλείου, Βλαχομήτρος, Ροχάνο, Τζιώρας.

«Πανέτοιμοι»

Δηλώσεις, για την αναμέτρηση πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Βλαχομήτρος.

Τονίζοντας:  “Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς. Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, υπήρχαν κάποια παιδιά που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά έχουν επιστρέψει όλοι στις προπονήσεις. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε σωστά κι είμαστε πανέτοιμοι. Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα αρκετά δυνατή, διαθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρία, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστούμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς, με την απόδοσή μας, μπορούμε να το κάνουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων της Νίκης στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος του εισιτηρίου για τους φίλους της Νίκης που θα καθίσουν στο τσιμέντο του πετάλου είναι 10 ευρώ, ενώ στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ!

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Πέμπτης (28/10, 17:15), με αντίπαλο τον Α.Ο.Τ., στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνει πως οι Βολιώτες εκδρομείς – φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 9 του γηπέδου.

Η είσοδος για τους φιλάθλους μας ορίστηκε στα 10 ευρώ. Το εκδοτήριο εισιτηρίων της Θύρας 9 θα λειτουργεί από τις 16:00, μία ώρα κι ένα τέταρτο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο του εκάστοτε θεατή στο γήπεδο είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησής του, σύμφωνα, πάντα, με τις κυβερνητικές επιταγές.

Η σχετική δημοσίευση της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα

Σανδραβέλης: Με τη βοήθεια του κόσμου να προκριθούμε

Σε δηλώσεις του ο παίκτης της τρικαλινής ομάδας, Δημήτρης Σανδραβέλης εκτιμά πως στο ματς με τη Νίκη Βόλου οι δύο αντίπαλοι θα προσφέρουν όμορφο θέαμα και ευελπιστεί πως με τη βοήθεια του κόσμου θα προκριθεί ο Α.Ο. Τρίκαλα.

Αναλυτικά: “Πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο ματς. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Ευελπιστώ πως και με τη στήριξη των φιλάθλων μας να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου”

Χωρίς τρεις ο Α.Ο. Τρίκαλα

Η αποστολή του Α.Ο. Τρίκαλα:

Χωρίς τους τραυματίες Μπαράτα, Πούσιτς και Στεφανίδη θα παραταχθεί ο Α.Ο. Τρίκαλα στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο προπονητής της ομάδας Τίμος Καβακάς είναι:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις