Ολυμπιακός Β.: “Σημαντικό όπλο ο κόσμος για τη νίκη με τους Τιτάνες Παλαμά”

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά, Κυριακή 31/10/2021 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 31/10/2021 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο το ΓΣ Τιτάνες Παλαμά, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ελπιδοφόρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας απέναντι στην ισχυρή Δόξα Λευκάδας, η ενίσχυση των φιλάθλων μας θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για την κατάκτηση της νίκης.

Η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε για κοινωνικούς λόγους, τη διάθεση 30 εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους αγώνες σε άνεργους συμπολίτες μας, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, απευθείας από τον κ. Νικόλαο Ρούμπο τηλ.6932371348.

Συνεχίζεται, δε, η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης των 20 και 50 ευρώ με είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες. Η διάθεση τους θα γίνεται από τους κ.κ. Ρούμπο Νικόλαο 6932371348, Μυριτζή Αντώνιο 6972032720, Γιαννίκο Σπύρο 6945077397, καθώς και από τα γραφεία του συλλόγου Αργοναυτών 32

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει αποκλειστικά από την πλάγια είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου (πλησίον βοηθητικού), από τις 16.00.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο εισόδου θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως παρακάτω:

  • Για τους θεατές άνω των 18 ετών θα επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι
  • Οι ανήλικοι 13-17 ετών προσκομίζουν PCRtest 72 ωρών ή rapidtest 48 ωρών
  • Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό selftestπου έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα

Η πληρότητα του γηπέδου για τους αγώνες, είναι έως 70% της χωρητικότητας (770) με πλήρως εμβολιασμένους θεατές. Οι ανήλικοι καλύπτουν το 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους (38).

Στην είσοδο θα γίνει έλεγχος με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCRκαι Rapidtest.Θα τηρηθεί συμπλήρωση του καταλόγου εισερχομένων-εξερχομένων, για τον έλεγχο τήρησης των ορίων χωρητικότητας και τη δυνατότητα ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις