Στη μοίρα του έχει αφεθεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Κανείς δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ομάδα έχει αφεθεί στη μοίρα της, οι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει, διοίκηση δεν υπάρχει και όλοι περιμένουν το μοιραίο, την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League. Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι και τυπικά ομάδα της Β’ Εθνικής. Εκείνη…

…την ημέρα, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι με την Ζάκυνθο εντός έδρας και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» μηδενιστούν για τρίτη φορά (ήδη έχουν μηδενιστεί στο ματς με τα Τρίκαλα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό), αποβάλλονται από το πρωτάθλημα.
Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» ετοιμάζουν δυναμικό συλλαλητήριο για αύριο Σάββατο (6/2) στις 6 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο. Με ανακοινώσεις που έχουν εκδώσει οι οργανωμένοι, καλούν τους οπαδούς, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο, στέλνοντας μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατός και θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις