Ξεσηκωμός στον κόσμο της Νίκης για την πρεμιέρα με Ξάνθη – Αρχίζει προπώληση εισιτηρίων

Ενθουσιασμός υπάρχει στο κυανόλευκο στρατόπεδο μετά και την πρόκριση της ομάδας στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος αναμένεται να εκφραστεί με μαζική παρουσία του κόσμου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, στο Πανθεσσαλικό.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 3.00μ.μ. η έδρα της Νίκης αναμένεται να ντυθεί στα μπλε, στέλνοντας το μήνυμα σε όλη τη χώρα πως ο βολιώτικος Σύλλογος επανέρχεται δυναμικά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για να διευκολύνει την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα και να αποφύγει τις ουρές στα εκδοτήρια, την ημέρα του αγώνα αρχίζει από σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα, προπώληση εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague 2, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 15:00.
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
 
Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ
Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ
Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ
Παιδιά από 13 έως 17 ετών: 5 ευρώ
 
Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
 
Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αιτηθεί εισιτήριο διαρκείας εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, είτε με την επίδειξη της ψηφιακής μορφής του εισιτηρίου, η οποία έχει ήδη σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, επί της οδού Μαιάνδρου, το απόγευμα της Παρασκευής (29/10, 17:30-20:30) και το πρωί του Σαββάτου (30/10, 10:00-14:00) και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά, στη διεύθυνση Μαιάνδρου 47-45, τις ώρες του καταστήματος, από το απόγευμα της Παρασκευής, μέχρι το πρωί της Κυριακής (31/10, 11:30).
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
Από ‘κει και πέρα, εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται και από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Τότε, θα μπορούν και οι φίλαθλοι να εισέρχονται στις θύρες του Σταδίου, όλοι από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας. Τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά. Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης – χρήση μάσκας).
 
Σημειώνεται πως ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και η ΠΑΕ θα του στερήσει το δικαίωμα να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις