«Το πρωτάθλημα ξεκινά – Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό»

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα απηύθυνε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021εύχεται στην Διοίκηση της ΠΑΕ, στο τεχνικό επιτελείο, στο διοικητικό προσωπικό και στους ποδοσφαιριστές να έχουν ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Οι προσπάθειες των φιλάθλων μας, των μελών του Ερασιτέχνη και των διοικούντων το Ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο αλλά και όσων πίστεψαν και πιστεύουν στην δυναμική του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ απέδωσαν φέτος καρπούς με την επιτευχθείσα συμμετοχή της ομάδας μας στο δεύτερο στην τάξη πρωτάθλημα της χώρας μας μετά από έξι δύσκολα χρόνια.

Έχοντας νωπά στην μνήμη μας όσα μεσολάβησαν σε αυτήν την εξαετία και ξεπεράστηκαν με την συμβολή όλων των οπαδών –φίλων και διοικούντων ερχόμαστε σήμερα στην νέα αγωνιστική περίοδο να επιδιώξουμε όπως η Ιστορία μας και το Όνομα μας  επιβάλει ανάλογη πορεία για επίτευξη των στόχων μας.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας να σταθούν δίπλα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ σε αυτό το νέο ξεκίνημα βροντοφωνάζοντας σε κάθε αγωνιστική και σε κάθε γήπεδο που θα αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα το σύνθημα που μας κράτησε ζωντανούς όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις