Γελάει ο κόσμος: Δικαίωση Ζακύνθου στο Διαιτητικό – Η SL2 πρέπει να την βάλει στο πρωτάθλημα

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Την αποκλειστική ευθύνη για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν έχει η ΕΠΟ η οποία άλλαξε την πρόταση Αυγενάκη και πρόσθεσε να αναπληρώνονται οι ομάδες που αδυνατούν να συμμετάσχουν στη νέα Β’ Εθνική.

Μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο η SL2 θα πρέπει να την εγγράψει στον συνεταιρισμό και στη συνέχεια να την τοποθετήσει σ’ έναν από τους δύο ομίλους! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΠΟ θα ζητήσει να μην αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος και οι νησιώτες θα ξεκινήσουν με ρεπό. Ακολούθως θα γίνει νέα κλήρωση, ώστε να προκύψει η σειρά των αγώνων τους με τη Ζάκυνθο να αγωνίζεται εμβόλιμα!

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Στην τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 με αριθμ. πρωτ. 24052/26.10.2021 κατά της Superleague 2.

Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Superleague 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις