Διαφώνησε με την αναβολή της έναρξης ο Πανσερραϊκός

Μοιράσου το άρθρο

Μπορεί η απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας της SL2 να ήταν ομόφωνη ωστόσο στη συνεδρίαση του σημερινού Δ.Σ. υπήρξαν αντιρρήσεις και διαφωνίες. Όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή του ο Πανσερραϊκός ήταν από τις ομάδες που εξέφρασαν τη διαφωνία τους στην αναβολή της έναρξης.

Αναλυτικά:

«Η Super League 2, πραγματοποίησε πριν απο λίγη ώρα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και πήρε την απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/10). Η θέση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ήταν αρνητική, αφού η παρατεταμένη καθυστέρηση της έναρξης των αγώνων, δημιουργεί κόπωση στο αγωνιστικό τμήμα και προκαλεί δυσλειτουργία, στις εμπορικές δραστηριότητες της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός αν και ήταν κατά, της πρότασης αναβολής -εκ νέου- της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, συντάχθηκε ομόφωνα στην λήψη της τελικής απόφασης, σε ένδειξη ομοψυχίας, για την ομαλή ένταξη, των δυο νέων ομάδων, της Superleague 2. Η ομάδα μας, δεν θα αγωνιστεί αύριο με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς την Δευτέρα (1/11) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση του πρωταθλήματος, όπου στον Βόρειο όμιλο θα τοποθετηθεί η Καβάλα και στο Νότιο η Ζάκυνθος. Οι αγώνες του πρωταθλήματος αναμένεται να οριστούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/11)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις