Ο Σπυριδάκης προπονητής στους Νέους Αθλητές Νίκης

Ο Νίκος Σπυριδάκης είναι ο προπονητής των Νέων Αθλητών Νίκης, που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Η ανακοίνωση:
Ο Νίκος Σπυριδάκης είναι ο προπονητής των Νέων Αθλητών Νίκης, οι οποίοι, τη φετινή αγωνιστική σεζόν, συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Ο κ. Σπυριδάκης, ως προπονητής Ακαδημιών, δούλεψε εννιά χρόνια στις υποδομές της ομάδας μας. Στη συνέχεια, για σχεδόν μία πενταετία, βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή κι από τη σεζόν 2020-2021 επέστρεψε στο προπονητικό του “σπίτι”, στη Νίκη Βόλου, στην οποία βρίσκεται, μέχρι σήμερα. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’.
Σε δηλώσεις του, σχετικά με τη συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Νίκος Σπυριδάκης ανέφερε τα εξής:
“Η ομάδα των Νέων Αθλητών είναι, ουσιαστικά, το “προπύργιο” της ομάδας Κ-19 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι νεαροί αθλητές που “βγαίνουν” από την Ακαδημία, έρχονται στην ομάδα μας, προκειμένου, μέσα από μία συγκεκριμένη προπονητική και αγωνιστική διαδικασία, να ενταχθούν, σιγά – σιγά, στην Κ-19, ένα βήμα πριν την “πρώτη” ομάδα.
Στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ είναι, για εμάς, ένα σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών μας. Φυσικά, θέτουμε αγωνιστικούς στόχους, οι οποίοι, όμως, δεν επιβάλλεται να κατακτήσουμε, δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός. Τα παιδιά είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και μακάρι αυτό να έρθει, μέσω της δουλειάς που κάνουμε.
Υπάρχει άψογη συνεργασία με όλους τους προπονητές της Ακαδημίας, παρακολουθούμε όλα τα τμήματα, όλα τα παιδιά και συζητάμε καθημερινά για την πορεία τους και το καλό των ίδιων των αθλητών και της ομάδας. Ο μεγάλος στόχος μας, αγωνιστικά, είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και η ενσωμάτωσή τους, μακροπρόθεσμα, στην “πρώτη” ομάδα. Μακάρι να πλαισιωθεί με όσα περισσότερα δικά μας παιδιά γίνεται”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις