“Κράτος κλειστόν… Η διοργανώτρια υποβάθμισε το προϊόν της”

Ανακοίνωση με βέλη κατά της διοργανώτριας της SL2 που υποβάθμισε το προϊόν της , εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, “ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ”. Αφορμή η πολλοστή αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Κράτος κλειστόν…

Η αγαπημένη μας διοργανώτρια αρχή αποφάσισε λίγες ώρες πριν τη σέντρα την αναβολή της πρεμιέρας και νέα κλήρωση από Δευτέρα.

Μια διοργανώτρια αρχή που έχει υποβαθμίσει η ίδια το προϊόν της. Αναγγέλλει έναρξη πρωταθλήματος, κάνει κλήρωση για το πρόγραμμα των αγωνιστικών χωρίς να έχουν τελεσιδικήσει αποφάσεις από τις ομάδες που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια ζητώντας δικαίωση. Κάνει τα θελήματα της SL1 δεκτά ώστε να βγαίνει μόνο ένας ,ίσως με κάποιο θαύμα και δεύτερος , κατηγορία (με σκοπό τη δημιουργία μιας κλειστής Λίγκας στη πρώτη κατηγορία). Ανέχεται μια κρατική ΕΡΤ που θέλει να δώσει τα ίδια λεφτά που έδινε για 14 ομάδες σε 32 και δεν πιέζει να δώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε άλλο πάροχο.

Αλλά στην Ελλάδα είμαστε και γνωρίζουμε καλά πως για όλα τα πάθη του ποδοσφαίρου και τη διακωμώδηση του αθλήματος φταίνε πάντα οι οπαδοί και τα “επεισόδια”. Πότε δεν φταίει κανένας άλλος…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις