Super League 1: Δεύτερο «πιάτο» της 8ης αγωνιστικής με τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 συνεχίζεται με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατάφεραν να πανηγυρίσουν χθες (30/10), την κατάκτηση των τριών πόντων, όμως η 8η αγωνιστική της Super League 1 συνεχίζεται, με το δεύτερο «πιάτο» της να περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει την διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη να ξεχωρίζει.

Αρχικά, την αυλαία ανοίγει στις 15:00 στη Λαμία, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να αναζητούν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στους Περιστεριώτες που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη το πρώτο τους τρίποντο.

Στη συνέχεια, την σκυτάλη παίρνει στις 17:15, ο αγώνας της Λεωφόρου, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να αναζητούν αμφότερες την επιστροφή στις νίκες.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με δύο αναμετρήσεις στις 19:30, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κοντραριστεί στους «Ζωσιμάδες» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης  4-1

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2

Κυριακή 31 Οκτωβρίου

15:00 Λαμία – Ατρόμητος

17:15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

19:30 ΑΕΚ – Άρης

19:30  ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου

19:30 Ιωνικός – Βόλος

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις