Δύσκολο έργο με Εθνικό Λάρισας οι Ν.Α. Νίκης

Δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας δίνουν οι Νέοι Αθλητές Νίκης, οι οποίοι σήμερα στις 5 το απόγευμα κοντράρουν τον Εθνικό Λάρισας. Το ηθικό στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας είναι ακμαίο μετά τον θρίαμβο επί του Αετού Διλόφου, που τον φέρνει πιο κοντά στη σωτηρία.
Το κακό…

…για τους «κυανόλευκους» είναι ότι σήμερα θα παραταχθούν με απουσίες. Εκτός από τον Δημήτρη Καζεπίδη που χειρουργήθηκε στον ώμο, ο Παντελής Παπανικολάου τραυματίστηκε στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος και θα απουσιάσει, όπως πιθανότατα και ο Χρήστος Καρσέλας, που προσβλήθηκε από ίωση. Αμφίβολος θεωρείται και ο Χρήστος Νικολόπουλος για επαγγελματικούς λόγους.
Επομένως ο Απόστολος Καμακάς βασίζεται στην παρακάτω σύνθεση: Κώστας Μανωλόπουλος, Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Γιάννης Μακρόπουλος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας, Σταμάτης Σκαμάγκας, Μάριος Σαπούνης και ίσως οι Χρήστος Νικολόπουλος και Χρήστος Καρσέλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις