Με λυτρωτή τον Καρρά, η Δήμητρα 1-0 το Δίστομο

Με γκολ του Σταμάτη Καρρά δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου η Δήμητρα Ευξεινούπολης κέρδισε τον Αμβρυσσέα Διστόμου, κατακτώντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου μετρά μία ισοπαλία και μία νίκη στους δύο πρώτους αγώνες του απαιτητικού, φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και από τα πρώτα δείγματα δείχνει πως θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο.

Η Δήμητρα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 83’ όταν η κεφαλιά του Αναστασίου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας του Καπετάνου, όμως πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η λύτρωση με τον Καρρά που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράτος, Θεοδωρόπουλος (77’ Καμπέρης), Γαλανόπουλος, Στεφανής (46΄Μπιρμπίλης), Θωμαΐδης, Κρανάς (62’ Λάμπος), Καρράς, Σιόβας (77’ Δημητρίου), Αναστασίου, Βουρδάκης.
Αμβρυσσέας Διστόμου: Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Οδ. Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Γεωργουσόπολος (86’ Μ. Κυπραίος), Μπαλντάς, Δήμου, Βιέννας (80’ Μαλισσόβας), Χ. Κυπραίος, Αλμπάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις