Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκες για Μπαστιά και Φιορεντίνα

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό πρόγραμμα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλές και αξιόλογες επιλογές. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι για παράδειγμα η Netbet.

Ισχυρή στην έδρα της η Μπαστιά

Ξεκινάμε από το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Μπαστιά – Τρουά. Πιστή στην εναλλαγή αποτελεσμάτων η Μπαστιά, την Τρίτη ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Μονακό. Ήταν η 14η σερί αγωνιστική που εναλλάσσει αποτέλεσμα, σ’ αυτό το σερί μετράει ρεκόρ 5-3-6, έχοντας όλες τις νίκες της εντός έδρας. Γενικά φέτος στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη δύναμη του γηπέδου της, εκεί πήρε όλες τις νίκες της και μάζεψε τους 24 εκ των 28 πόντων της! Από την άλλη πλευρά, εξελίξεις έφερε στην Τρουά η «βαριά» ήττα της Τετάρτης κόντρα στην Γκινγκάμπ. Η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Κλοντ Ρομπέν, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα Δεκέμβρη έπειτα απ’ την απομάκρυνση του Φουρλάν, αλλά δεν πρόλαβε να μείνει στον πάγκο ούτε για δύο μήνες. Είναι φανερό πλέον ότι η Τρουά έχει αρχίσει να χάνει τα κίνητρα της, κάτι λογικό με δεδομένο ότι βρίσκεται πλέον στο -15 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας και απομένουν 14 αγωνιστικές.

Νίκη για Φιορεντίνα

Από την Ιταλία και την αναμέτρηση Μπολόνια – Φιορεντίνα έρχεται η επόμενη πρόταση και είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.10. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Μπολόνια την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη Λάτσιο (2-2 εντός έδρας), και τις νίκες επί των Σασουόλο (2-0 εκτός έδρας) και Σαμπντόρια (3-2 εντός έδρας), το συγκρότημα του Ντοναντόνι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φροζινόνε, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Στον αντίποδα, Αήττητη παραμένει η Φιορεντίνα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Λάτσιο (3-1 εντός έδρας) και Μίλαν (2-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Πάουλο Σόουζα επικράτησε των Τορίνο (2-0 εντός έδρας) και Κάρπι (2-1 εντός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Τζένοα (0-0 εκτός έδρας). Μπορεί, λοιπόν, να συνεχίσει το σερί της και να πανηγυρίσει σήμερα τη νίκη.

Καλύτερη η Κάρντιφ

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα Κάρντιφ – ΜΚ Ντονς, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.95. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Κάρντιφ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Σλέιντ επικράτησε των Γουλβς (3-1 εκτός έδρας) και Χάντερσφιλντ (3-2 εκτός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Ρόδεραμ (2-2 εντός έδρας). Όπως αναμενόταν, η Μίλτον Κέινς Ντονς γνώρισε τον αποκλεισμό από τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας την προηγούμενη βδομάδα, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 5-1 από την Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα, τώρα, η Μίλτον Κέινς Ντονς απέσπασε μόλις τέσσερις βαθμούς στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές και θεωρούμε ότι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό κόντρα στην Κάρντιφ.

Βρίσκει ρυθμό ο ΠΑΟ

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ξάνθη, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε συνδυασμό με το Under 3.5, σε απόδοση 2.05. Ο Παναθηναϊκός πέρασε και απ’ τα Χανιά την περασμένη εβδομάδα. Ήταν η τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για τους πράσινους σε όλες τις διοργανώσεις, τους έφερε στους 38 πόντους. Στο 4-1-0 το ρεκόρ του «τριφυλλιού» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, δε δέχτηκε γκολ στα 3/4 πιο πρόσφατα ματς, βρίσκει ρυθμό επιθετικά και σε επίπεδο δημιουργίας. Επιτέλους νίκη για την Ξάνθη, που τα κατάφερε κόντρα στον Ηρακλή (2-0). Δικαιούταν περισσότερους πόντους με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις της, ωστόσο δεν τους πήρε και έτσι έμενε καθηλωμένη στις χαμηλές θέσεις. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από 9 αγωνιστικές για τους Θρακιώτες, που είχαν πάρει μόλις τέσσερις πόντους στις προηγούμενες οκτώ. Στο σημερινό παιχνίδι, περιμένουμε τον Παναθηναϊκό να κερδίσει και ταυτόχρονα να μη σημειωθούν περισσότερα από 3.5 τέρματα.

Με τα γκολ στο Μπιλμπάο

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Ισπανία και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.17 στο παιχνίδι Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Κόντρα με… άρωμα Ευρώπης έχουμε στο νέο «Σαν Μαμές», με την 6η Αθλέτικ Μπιλμπάο να φιλοξενεί την 4η Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι ηττήθηκαν με 3-1 στο ματς του πρώτου γύρου, όμως έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, καθώς απέκλεισαν με δύο νίκες τα «κίτρινα υποβρύχια» στους «16» του Κυπέλλου. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, το σύνολο του Βαλβέρδε προέρχεται από τις κολλητές νίκες επί των Εϊμπάρ (5-2) και Χετάφε (0-1), ενώ το σερί των πέντε τελευταίων αγωνιστικών συμπληρώνεται από μία ισοπαλία και δύο ήττες (2-1-2). Επιστροφή στις νίκες για τη Βιγιαρεάλ, με το «επαγγελματικό» 1-0 επί της Γρανάδας να παίρνει τη σκυτάλη από τις ισοπαλίες απέναντι σε Μπέτις (0-0 εντός) και Εσπανιόλ (2-2 εκτός). Βέβαια, τα «κίτρινα υποβρύχια» καταφέρνουν και παραμένουν αήττητα στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (7-2-0), με αποτέλεσμα να έχουν «γαντζωθεί» εντός της ζώνης του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένουμε απόψε ένα αρκετά επιθετικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

Δε χάνει η Ρόντα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το «Χ2» σε απόδοση 2.30 στο ματς Ντεν Χάαγκ – Ρόντα για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Απ’ το ζενίθ στο ναδίρ και αντίστροφα πηγαίνει η Ντεν Χάαγκ, που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα. Ξεκίνησε το 2016 με την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τον Άγιαξ, συνέχισε με το νικηφόρο εντός έδρας 2-1 επί της Καμπούρ, επέστρεψε στις ήττες εκτός έδρας κόντρα στην Ντε Γκράαφστσαπ (3-1), ενώ την περασμένη εβδομάδα σημείωσε ένα ανέλπιστο και ιστορικό διπλό επί της Φέγενορντ με 0-2. Δυσάρεστες εξελίξεις στο μέτωπο του Κινέζου επενδυτή Γουάνγκ, ο οποίος παραμένει άφαντος και οι παίκτες ανησυχούν για τους μισθούς τους! Από την άλλη μεριά, φαίνεται ότι οι μεταγραφές πιάνουν τόπο στη Ρόντα, καθώς το αγωνιστικό της πρόσωπο έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι απ’ τις ομάδες που έχουν βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα τους μέσα στο 2016, το έδειξε και την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 2-2 κόντρα στον Άγιαξ. Είδε τον «Αίαντα» να προηγείται 0-2 στο 29’, ωστόσο δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε στο 35’ και στις καθυστερήσεις βρήκε την ισοφάριση για να πάρει αυτό που δικαιούταν. Είχαν προηγηθεί το σπουδαίο «διπλό» επί της Εξέλσιορ (0-1) και το εντός έδρας «τρίποντο» επί της Ουτρέχτης (1-0). 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις