«Η Παναχαϊκή δεν πρόκειται να αποχωρήσει»

Στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel της Ζακύνθου, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Ποτής Τσιριμπής. Ο πρόεδρος των Αχαιών μίλησε για την αναβολή του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (7/2) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, αλλά και για τα χρέη της Παναχαϊκής. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του αχαϊκού συγκροτήματος, τόνισε ότι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας θα γίνει στην Αγυιά, ενώ για ακόμα μια φορά ανέφερε ότι απαιτείται στήριξη καθώς καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη που υπάρχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόπειρα δωροδοκίας ο Τσιριμπής είπε:
«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτή είναι υπεύθυνη να κρίνει. Η εισαγγελία το έχει κάνει κακούργημα. Πολύ σύντομα θα ξέρουμε. Ποιος θα εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν; Για μία κροτίδα στην εξέδρα πληρώσαμε 30.000 ευρώ. Πώς θα συγκρατήσω τον κόσμο; Τι θα τους πω;».

Για τα χρέη δήλωσε:
«Δεν δημιουργήσαμε εμείς τις δυσκολίες, τις βρήκα. Κάνουμε αγώνα να καλύπτουμε διαρκώς χρέη που βρήκαμε. Έχουμε ξεπεράσει τις 700 χιλιάδες, τι άλλο να κάνουμε; Προσπαθούμε με νύχια και δόντια να κρατήσουμε την Παναχαϊκή, να μειώσουμε τα χρέη και το καλοκαίρι να κάτσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

Δίνω μάχη με τον χρόνο να πληρώσω τις υποχρεώσεις και κόβω 52 εισιτήρια. Στα εντός έδρας ματς μπαίνουμε μέσα 4-5 χιλιάρικα. Τι άλλο να κάνω; Πρέπει να ξυπνήσει όλη η πόλη. Να δείξουμε έμπρακτα πόσο αγαπάμε την ομάδα».

Για την Αγυιά:
«Στο επόμενο εντός πρώτα ο Θεός θα παίξουμε εκεί, αλλά να μην τα ρίχνουμε όλα στο γήπεδο. Δηλαδή την ομάδα την αγαπάνε μόνο στην Αγυιά; Όλοι έχουν ευθύνες, αλλά τις περισσότερες τις έχω εγώ. Νόμιζα ότι θα έχω στήριξη και περισσότερα εισιτήρια. Δεν θα πήγαινα διαφορετικά να κάνω μπάτζετ 1 εκατ. ευρώ. Αν είχαμε μέσο όρο 2.000 εισιτήρια, τότε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα η ομάδα. Πριν πάρω την ομάδα από τον Κούγια μου έλεγαν ότι θα έχουμε 5-6 χιλιάδες κόσμο, θα πέσει η πόλη πάνω, θα έχουμε χορηγίες. Δεν έχουμε τίποτα. Φοβάμαι να ξυπνήσω για το τι παλιό χρέος θα αντιμετωπίσω».

Για τα χρέη:
«17.500 χιλιάδες ευρώ Ντίνος Φούφουλας, 20 χιλιάδες μας πήρε την εγγυητική ο παλιός ποδοσφαιριστής, ο Κωνσταντινίδης. Εκεί που όλοι δεν μιλούσαν, έχουν πέσει πάνω μου να με φάνε. Αν βγάλω προς τα έξω τα παλιά χρέη… Την ερασιτεχνική, ποιος πληρώνει τα παλιά χρέη; Εγώ πληρώνω την εφορία 2.260 ευρώ κάθε μήνα. Ποιος τα ρύθμισε; Και προς τιμή τους οι άνθρωποι που το σέβονται. Ποιος πλήρωσε τις προσφυγές τις προηγούμενες; Πρέπει να ξυπνήσουν όλοι. Ωραία η διοίκηση, αλλά δεν είπε κανείς ότι θα έρχομαι και θα πετάω 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Όλοι έλεγαν μετά το ματς με την Κέρκυρα ότι η Παναχαϊκή θα αποχωρήσει. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, άλλες ομάδες να φοβάστε. Και το δείχνω στην πράξη. Από τις 10 Δεκεμβρίου έως σήμερα έχουμε πληρώσει 230 χιλιάδες. Μόνο ένας Ποτής θα τρέχει; Δεν πρέπει να στηριχθεί η ομάδα;».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις