Αμανατίδης: «Σαν παιχνίδι πρωταθλήματος»

Σαν παιχνίδι πρωταθλήματος αντιμετώπισε το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Αναγέννησης:

«Εμείς το είδαμε σαν παιχνίδι πρωταθλήματος γιατί οι παίκτες πραγματικά ετοιμάστηκαν για να παίξουν και τελευταία στιγμή μάθαμε πως η πρεμιέρα αναβλήθηκε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, έχουμε θέματα τα βλέπουμε και δουλεύουμε για να τα διορθώσουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, θα βελτιωθούμε μέρα με την ημέρα. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και τους έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη».
-Για τις εξελίξεις με την αναβολή της πρεμιέρας:
«Δεν είναι κάτι θετικό. Δημιουργεί σε εμάς και τους παίκτες αλλά και στις ομάδες μια αναστάτωση όσον αφορά τον προγραμματισμό. Εύκολα διάφοροι στόχοι αλλάζουν γιατί δε γίνεται να μην ξέρεις ούτε με ποιον παίζεις την Κυριακή. Εμείς αυτή τη στιγμή αν γίνει πραγματικά μια καινούργια κλήρωση δε ξέρουμε ούτε με ποιον παίζουμε την Κυριακή. Θα ήθελα να βελτιωθεί όλο αυτό, διότι και εμείς συμμετέχουμε και αισθάνομαι πως όλοι μας κάνουμε λάθος, βάζω μέσα και τον εαυτό μου και όλους γιατί βλέπω ότι ούτε μπορούμε να το αλλάξουμε και τα ανεχόμαστε. Θέλω πραγματικά να αλλάξει, να είναι τελευταία χρόνια και να γίνουν καλύτερα τα πράγματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις