Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει ο ΟΥΚ Βόλου (07/02, 19:00)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2016 θα κόψει ο Όμιλος Υδατοσφαίρισης Κολύμβησης Βόλου (ΟΥΚ) σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/2/2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Φίλια Γή» (πρώην Κτήμα Γαία- στο δρόμο προς Άλλη Μεριά).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν, οι αθλητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, οι προπονητές όλων των τμημάτων, οι γονείς των αθλητών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρας, μέλη ΔΣ των Ναυταθλητικών Σωματείων της πόλης μας όπως και κάθε φίλος του Συλλόγου και του ναυταθλητισμού της περιοχής μας.

Θα γίνει βράβευση των διακριθέντων αθλητών και των επιτυχόντων αθλητών στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι ο κ Νίκος Βενετόπουλος, καταξιωμένος διεθνής αθλητής υδατοσφαίρισης με αξιοζήλευτη αθλητική και προπονητική καριέρα. Θήτευσε ως παίκτης στον Ηρακλή, Ολυμπιακό, Χαλκίδα αλλά και στον ΟΥΚ Βόλου. Στη παρούσα φάση της καριέρας του υπηρετεί το άθλημα της υδατοσφαίρισης ως Ομοσπονδιακός προπονητής στις μικρές Εθνικές Ομάδες, έχει όμως θητεύσει, ως προπονητής, σε πολλές ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΟ Π.Φαλήρου.

Μια εικόνα της μεγάλης προσφοράς του Νίκου Βενετόπουλου δείχνει ο παρακάτω πίνακας των συμμετοχών του σε διοργανώσεις με το σκουφάκι της Εθνικής μας Ομάδας:

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

250 Συμμετοχές απο το 1985 εως το 1996

Συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις:

2 Ολυμπιακούς Αγώνες (1988 ΣΕΟΥΛ – 1992 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ)

2 Παγκόσμια πρωταθλήματα (1986 ΜΑΔΡΙΤΗ – 1991 ΠΕΡΘ)

3 Πανευρωπαικά πρωταθλήματα – 2 Προολυμπιακά τουρνουά

1 Παγκόσμιο κύπελο εθνών

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις