Σταμάτησε στα τέσσερα ο Μαγνησιακός

Με μια άκρως επιβλητική εμφάνιση στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος ο Μαγνησιακός φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα των Πηλέα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόκκα που σκόραρε δις (9′ – 75′), παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Για τους κυανόλευκους το τρίποντο αποτελεί μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Οι ποδοσφαιριστές του Β. Πανόπουλου ήταν πραγματικός χείμαρρος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα έκαναν την πιο γεμάτη εμφάνιση τους την φετινή σεζόν.

Εκρηκτικό δεκάλεπτο από τους φιλοξενούμενους και 0-3

Από το 1ο κιόλας λεπτό της συνάντησης, ο Μαγνησιακός έκλεισε τον Πηλέα στα καρέ του, με στόχο το γρήγορο γκολ που θα του έδινε την δυνατότητα να διώξει το άγχος από νωρίς. Στο 9′ οι παίχτες του Β. Πανόπουλου πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τον Κόκκα να νικάει τον Πύλο, με σουτ εντός περιοχής έπειτα από σέντρα του Προβιά πραγματοποιώντας έτσι το 0-1. Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους και σε διάστημα 2′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου, καθώς αρχικά στο 17′ ο Βασιλείου βρέθηκε εντός περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πύλο(0-2), όπως την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Αντωνίου στο 18′ (0-3) έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Προβία από την αριστερά, ανοίγοντας έτσι λογαριασμό και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Γενάρη μετά τον Κόκκα που είχε σκοράρει την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας ήττα (1-2) κόντρα στον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές του Πηλέα έδειχναν σαν χαμένοι κυριολεκτικά και στο 20′ λίγο έλειψε να ανέβει κι’ άλλο ο δείκτης του σκορ, καθώς έπειτα από ωραία κυκλοφορία των φιλοξενουμένων, η μπάλα έφτασε στον Κόκκα που επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, όμως είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο της εστίας του Πύλου γλυτώνοντας έτσι τα χειρότερα.

Έπεσε αισθητά ο ρυθμός, το κερασάκι στην τούρτα ο Κόκκας και 0-4.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού, όλοι περίμεναν πως ο ρυθμός θα έπεφτε μιας και ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον το υπόλοιπο της αναμέτρησης, όπως και έγινε. Η ομάδα του Μαγνησιακού είχε τον έλεγχο, προσπάθησε να κάνει και άλλα γκολ όμως τελικά τα κατάφερε σε μόλις μια προσπάθεια ακόμη του Κόκκα στο 75′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής εκ νέου και κλείνοντας το σκορ(0-4) εκείνος που το άνοιξε δευτερόλεπτα πριν αντικατασταθεί.

Συνθέσεις:

Πηλέας: Πύλος, Καζάκης, Στύλλας, Βούρος, Μπαρμπαγεωργόπουλος (12′ λ.τρ. Μ. Ματθαίου), Βαΐτσης, Αντζούρης, Ζουλέκου, Μπρισμπέος, Μαργαρίτης, Μακρής.

Μαγνησιακός: Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κατσαμόρας, Προβιάς, Γκέρτσος, Τσιουρέλης, Αντωνίου (55′ Μωϋσίδης), Καρακίτσος, Κόκκας(80′ Μάιπας), Αντωνόπουλος (76′ Μπάλλας).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις