Τόμας: «Με στόχο τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου»

Από την Ουρουγουάη  και το Μοντεβιδέο, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή. Ο λόγος για τον Ματίας Τόμας που περιμένει και αυτός την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

«Ανυπομονούμε όλοι στην ομάδα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουμε στα πόδια μας 3-4 αναμετρήσεις, όμως δυστυχώς όλα όσα έγιναν μας άφησαν πίσω. Πλέον κοιτάμε μπροστά και την Κυριακή θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, με στόχο την νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε και μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις».

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα;
«Έχουμε μια καλή ομάδα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι διαφορετικό από αυτό της πατρίδας μου και προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο γίνεται περισσότερο. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου και αυτό βοήθησε εμένα αλλά και τα υπολοιπα παιδιά που ήρθαμε απο το εξωτερικό».

-Τι περιμένουμε να δούμε από τον Ματίας Τόμας μέσα στο γήπεδο;
«Να δίνω το 100% των δυνάμεων μου για να κερδίζουμε. Θέλω να σκοράρω και να βοηθώ την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετυχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις