“Πράσινο” φως από το Διαιτητικό στη Ζάκυνθο για μεταγραφές

Δεκτή έγινε η προσφυγή της Ζακύνθου, οπότε η ΠΑΕ μπορεί να μετατρέψει τους ερασιτέχνες σε επαγγελματίες και να μετάσχει στη Super League 2.

Το 2/2 στις δικαστικές νίκες επιχειρούσε η Ζάκυνθος για να γίνει μέλος της Super League 2 και να μετάσχει στο πρωτάθλημα και εν τέλει τα κατάφερε! Και αυτό γιατί το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε αποδεκτή την προσφυγή κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών που είχε απαγορεύσει στους νησιώτες να μετατρέψουν τους ερασιτέχνες σε επαγγελματίες.

Σημειώνεται ότι το Διαιτητικό συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Αρεοπαγίτη, Γιώργου Αυγέρη. Τι σημαίνει η προαναφερθείσα εξέλιξη; Ότι οι Κυανοκίτρινοι μπορούν να δημιουργήσουν ρόστερ και να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Το σύστημα (DTMS) θα πρέπει να ανοίξει από την ΕΠΟ και η ομάδα του Ιονίου να μετατρέψει τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές σε επαγγελματίες, ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε τη μισάωρη εκδίκαση και σε νεότερο ρεπορτάζ θα σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν από τους δικηγόρους της Ζακύνθου και αυτόν της ΕΠΟ, αλλά και τι έπραξε η Καβάλα, αντιπροσωπεία της οποίας ήταν επίσης παρούσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις