Μπηχτές της Ρόδου σε ακατανόμαστους…

Για πεισματάρηδες που θέλουν την ομάδα της Ρόδου χαμηλά, κάνει λόγο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος, ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για να δώσουν ένα μεγάλο χαστούκι σ’ αυτούς.

Η ανακοίνωση:

«Δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι “πεισματάρηδες” στη Ρόδο που θέλουν να πάρουν την ομάδα εκεί που θα έπρεπε να είναι προ πολλού!

Γνωρίζουμε όμως πως υπάρχουν αρκετοί που τη Ρόδο την ήθελαν χαμηλά, πολύ χαμηλά και ασήμαντη!

Δυστυχώς γι αυτούς τους λίγους, η ΡΟΔΟΣ μας, είναι στην SUPER LEAGUE2. ένα σκαλοπάτι κάτω από τα σαλόνια στα οποία θεωρούμε πως ανήκει. Η Ρόδος βρίσκεται στον προθάλαμο και όλους τους πεισματάρηδες τους θέλουμε από το Σάββατο κοντά μας, για να δώσουν με τη δύναμη την φυσικής παρουσίας τους το μεγάλο χαστούκι που χρειάζονται οι ακατονόμαστοι, οι φαύλοι, οι ασκεφτοι, που έχουν αναγάγει τα αντιΡοδιακά αισθήματα σε …κρυφοβελωνιά των…στοιχηματζήδων!

Η Ρόδος που πέρασε από φωτιά και ατσάλι σε όλο το προηγούμενο διάστημα είναι ισχυρή και μεγάλη για να κάνει την προσπάθεια της στην SUPER LEAGUE2. Υπολογίζουμε πως εκεί που πρέπει θα απαντήσει με σθένος και πείσμα, με το πείσμα των πεισματάρηδων που ξεκινούν μαζί μας αυτή την πορεία. Σε αυτούς στηρίζεται, με αυτούς προχωρά, χωρίς άλλα στηρίγματα, χωρίς να υπολογίζει άλλες πηγές και άλλους πόρους.

Φίλοι και φίλες της Ρόδου, η ομάδα μας είναι λατρεία. Πάντοτε ήταν, πάντα είχε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί μας. Την ακολουθούμε γιατί έτσι γουστάρουμε. Είμαστε Ρόδος, και γουστάρουμε.

Καλή αρχή, καλή μας δύναμη… Ετοιμαστείτε, ξεκινάμε…»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις