«Συνεχίζει… να ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη»

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία τονίζει ότι ουδέποτε υποστήριξε πως ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η απόφαση για την αναβολή του αγώνα πάρθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, προχώρησε η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωση:

«Αφού πάει φιρί-φιρί η ΠΑΕ Πανελευσινιακός θα λάβει άπαξ δια παντός τις απαντήσεις-θέσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία μας και τη διαχρονική, άλλοτε περίοπτη και σίγουρα αξιοπρεπή θέση της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας.

Δεν είχαμε κάποιο λόγο να αντιδικήσουμε. Ούτε εμείς ήμασταν εκείνοι που εμπλέξαμε την ΠΑΕ Πανελευσινιακός στην απόπειρα δωροδοκίας. Γι’αυτό, άλλωστε, παραπέμπουμε την Διοίκησή της στην αρχική, πολύ προσεκτική ανακοίνωσή μας, όπου (υπενθυμίζουμε) λέγαμε ότι «από πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα της Κεντρικής Ελλάδας, ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Λαμπρόπουλος δέχθηκε πρόταση να έχει, μαζί με συμπαίκτες τους, μειωμένη απόδοση, είτε για στοιχηματικούς είτε για αγωνιστικούς λόγους».

Γιατί, άραγε, η ΠΑΕ Πανελευσινιακός είχε μύγα και μυγιάσθηκε; Ας είναι, το προσπερνάμε. Συνεχίζει, όμως, η ομάδα της Ελευσίνας να ξύνεται στην «γκλίτσα του τσοπάνη». Ας γνωρίζει ότι το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και κάπως έτσι αντιδρά και συμπεριφέρεται.

Λοιπόν, ένα κι ένα κάνουν δύο. Το μεταξύ μας παιχνίδι αναβλήθηκε με εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που είχε πληροφόρηση για τεταμένο κλίμα στο παιχνίδι της Κυριακής, καθότι ήταν νωπό το γεγονός της απόπειρας δωροδοκίας. Η δε εισήγηση έγινε ασμένως δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή. Ρωτάμε ευθέως: Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός θεωρεί ότι η Α.Δ.Α. και ο Υφυπουργός ενήργησαν και αποφάσισαν με δόλο ή ήταν έκδηλη η αγωνία τους για την ομαλή ή μη έκβαση της αναμέτρησης;

Αλλά ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας της Ελευσίνας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο καταγόμενος από την Μάνη Πρόεδρός της, Παναγιώτης Τσιριμπής έχουν λόγο και μπέσα και δηλώνουν δημόσια ότι όποτε ορισθεί το ματς, η Παναχαϊκή θα χρησιμοποιήσει παίκτες από την 17άδα που είχε διαθέσιμη για το αναβληθέν παιχνίδι. Ησύχασαν τώρα;

Πάμε παρακάτω: Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την σημερινή μορφή της, κουβαλάει οικονομικά προβλήματα 11 χρόνων που είναι γνωστά σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Η φετινή Διοίκησή της, που βρήκε χάος, έβαλε σε γνώση της το κεφάλι της στον ντορβά και κάλυψε αρκετές «τρύπες» του παρελθόντος. Μέχρι τώρα έχει δαπανήσει 700.000 ευρώ, από διαφανέστατες πηγές που έχουν καλύψει μέχρι τώρα λειτουργικό κόστος της ΠΑΕ και παλιές αμαρτίες.

Με βάση τον σχεδιασμό μας, που είναι γεγονός ότι εξετράπη το πρώτο εξάμηνο, γιατί βρήκαμε μπροστά μας και «απρόβλεπτα» χρέη του παρελθόντος, φορολογικά και ασφαλιστικά στεκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Συνεπώς δεν αντιλαμβανόμαστε τις αιτιάσεις της ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Μιας Εταιρίας που ιδρύθηκε πριν από τρεις μήνες, που ισχυρίζεται ότι «δεν έχει μαντήλι να κλάψει, άρα δεν έχει οκτώ χιλιάδες ευρώ για να δωροδοκήσει αντιπάλους ποδοσφαιριστές», όμως κάνει μεταγραφές μήπως και διασφαλίσει την παραμονή της στην Β’ Εθνική!

Είναι καιρός να τελειώνουμε με τις υποκριτικές συμπεριφορές και η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει πρόταση. Έντιμη και κρυστάλλινη πρόταση. Την Δευτέρα το πρωί να πάμε όλες οι ΠΑΕ της Β’ Εθνικής στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή κι εκεί η κάθε ΠΑΕ ν’ αποδείξει τη μετοχική της σύνθεση, πώς αποκτάει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και από πού αντλεί πόρους για να συντηρείται. Αν θέλετε, πάμε.

Παρακαλούμε απαντήστε από Δευτέρα, καθώς αύριο, Κυριακή, σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε το ρεπό μας γεμίζοντας τις μπαταρίες για την δύσκολη συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις